Haberler

AK Parti Adayları, Sarıoğlan'da Çeşitli Etkinliklere Katıldı

AK Parti Kayseri milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında, Sarıoğlan'da çeşitli etkinliklere katıldı.

AK Parti Kayseri milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında, Sarıoğlan'da çeşitli etkinliklere katıldı.

Sarıoğlan ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Adayları, Sarıoğlan ilçesinde ve Çiftlik beldesinde çeşitli açılışlara katıldılar. Gün boyunca İlçe Merkezi, Belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen milletvekili adayları, vatandaşlarla bol bol sohbet etme imkanı buldu.

AK Parti Kayseri Milletvekili adayları Ahmet Öksüzkaya, Yaşar Karayel, Pelin Gündeş Bakır ve Mehmet Adıgüzel, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Sarıoğlan ilçesinde yenilenen içme suyu tesisi hattının açılış törenine katıldı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, siyasi ve ekonomik istikrar sürdüğü müddetçe ilçelerdeki büyümenin de artarak devam edeceğini belirterek,

"Ekonomik ve siyasi iktidarın hüküm sürdüğü ülkemizde bu istikrarın sürmesi demek hizmetlerin de artarak devam etmesi anlamına geliyor" dedi.

İller Bankası Bölge Müdürü Sönmez Ata da "Sarıoğlan halkının talepleri doğrultusunda içme suyu projesini hayata geçirdik ve kısa sürede gerçekleştirdiğimiz bu projenin açılışına katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 2010 yılında yapımına başlanılan tesis Sarıoğlan için büyük bir nimettir ve ilçenin 40 yıllık su ihtiyacının sağlıklı bir şekilde karşılanmasına katkıda bulunacak" şeklinde konuştu.

Açılışın ardından milletvekili adayları ilçe merkezinde bulunan esnafları ve semt pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler.

Vatandaşlar, AK Partili adaylara yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek hizmetlerin devamı için tekrar AK Parti'ye oy vereceklerini ifade ettiler.

AK Partili adaylar esnaf gezisinin ardından Çiftlik Beldesinde yapımı biten ve 2 milyon 800 bin liraya mal olan biyolojik atık su arıtma tesisinin açılışına da katıldılar.

Adaylar daha sonra iki gruba ayrılarak Sarıoğlan ilçesine bağlı Tatılı, Yahyalı, Karaözü, Ebulhayır, Kadılı, Düzencik, Muratbeyli, Keklioğlu, Yıldırım, Üzerlik, Ömerhacılı ve Ömürlü köyleri ile Gaziler, Palas ve Alamettin beldelerini ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinleyip oyalarına talip olduklarını belirtti.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title