Haberler

AK Parti Aday Adayı Nejat Koçer'den Nizip Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Nejat Koçer, Nizip İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti.

AK Parti Gaziantep milletvekili aday adayı Nejat Koçer, Nizip İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, AK Parti Nizip İlçe Teşkilatını ziyaret eden Koçer, partililerle bir araya gelerek kendini tanıttı.

Koçer, kendisini partililere tanıtırken yapacakları çalışmalar ve bölge sorunlarına çözümler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Milletvekili aday adaylarını konuk eden AK Parti Nizip İlçe Başkanı Cuma Gündüz, aday adaylarına başarılar diledi.

Nejat Koçer de, yaptığı konuşmada, zeytiniyle, Antep fıstığıyla Gaziantep'in gözde ilçelerinden biri olan Nizip'te bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Gaziantep Sanayi Odası Başkanı olarak yaptığımız hizmetler, son 10 yıldaki ithalat ve ihracat noktasında Gaziantep'imizi ve getirdiğimiz başarı noktaları çok açık ve net. Artık bundan sonraki bilgi ve birikimimizi ülkemizin gelişmesi için harcamak istiyorum ve o nedenle bu yola çıktık. Bu yolda desteklerinizi bekliyorum" dedi.

Koçer daha sonra Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'ı ziyaret etti.

Koçer, ziyarette Akdoğan'a yürüttüğü çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve bulunduğu görevler boyunca Gaziantep sanayisinin, ekonomisinin gelişmesi için çaba gösterdiğini, projeler yürüttüğünü belirtti.

Nejat Koçer, "Nizip Gaziantep için önemli bir ilçe, nasip olur da milletvekili seçilirsem güzel Nizip'in daha fazla gelişmesi ve kalkınması için yoğun emek sarf edeceğim" dedi.

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan da Nejat Koçer'e çalışmalarında başarılar diledi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title