Haberler

Ajda Pekkan'a Jeneratör Azizliği

Güncelleme:

Ajda Pekkan konseri jeneratör arızası nedeniyle son anda iptal edildi.

23. 30'deki konsere gelip 01. 00'de iptal kararının açıklanmasıyla isyan edenler tepki gösterirken, organizasyon yetkilileri konserin iki hafta sonra aynı yerde yapılacağını duyurdu.

4)AJDA PEKKAN KONSERİ JENERATÖR ARIZASI NEDENİYLE SON ANDA İPTAL EDİLDİ

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen Bonus Arena Bodrum Konserleri kapsamında sahne alacak olan Ajda Pekkan'ın konseri jeneratör arızası nedeniyle son dakikada iptal edildi. 23. 30'deki konsere gelip 01. 00'de iptal kararının açıklanmasıyla isyan edenler tepki gösterirken, organizasyon yetkilileri konserin iki hafta sonra aynı yerde yapılacağını duyurdu.

Bonus Arena Bodrum konserleri kapsamında dün (Cuma) saat 23. 30'da Bianca Beach Club'ta Ajda Pekkan konseri büyük ilgi gördü. Aralarında çok sayıda ünlünün de bulunduğu seyirciler saat 22. 00'den itibaren konser alanını doldurdu. Ancak saat 23. 30'da başlaması gereken konser bir türlü başlamadı. Seyirci sabırsızlanırken yetililer teknik bir arızanın olduğunu, gidermeye çalıştıklarını duyurdu. Ancak saat 01. 00'de jeneratör arızasının giderilemediği için konserin iptal edildiği açıklandı.

Saatlerce konseri bekleyen seyirciler büyük hayal kırıklığı yaşarken, çıkışta da yığılmalar oldu. Bazı vatandaşlar konser alanından, araçlarının bulunduğu otoparka ulaşmak için servisleri beklemedi ve 500 metrelik yokuşu yürüyerek çıktı. Konser alanında uzun süre bilgi verilmeden bekletilmelerine tepki gösterenlerden Rengin Yıldırım, 'Bizi bu kadar bekletti. Ajda Pekkan keşke çıkıp kendisi bir özür dileseydi de biz de burada olduğuna inansaydıkö diye konuştu.

İletişim Koordinatörü Ersin Süser, 'Çok üzgünüz, teknik bir arızadan dolayı konseri iptal etmek zorunda kaldık. Ancak 2 hafta sonra Ajda Pekkan Bonus Arena'da bizlerle birlikte olacak. Yaklaşık 3 saattir uğraşıyoruz sorunu çözemeyince böyle bir karar aldık. Bilet ücretleri geri ödenecek. Zamanla telafi edilecek, yeter ki bize başvursunlar. İptalin, Ajda Pekkan ile ilgisi yok. Kendisinin sağlık durumu gayet iyiö dedi.

ÜNLÜLER DE VARDI

Süper Star Ajda Pekkan'ın konserini izlemek için gelen Survivor Yarışması ile adını duyuran ve kısa süre önce evlenen Gizem Akın- Hakan Hatipoğlu çifti heyecanla beklediklerini belirtip 'Kimsenin hatası değil. Yapımcılar için de zor bir durum. Heyecanla bekliyorduk ama İstanbul'da dinlemek nasipmişö dedi. Ünlü sanatçıyı dinlemek için gelen Güneri Civaoğlu da konser alanından otomobiliyle ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title