Haberler

Aileyi Ziyaret Eden Ak Partililer, Ailenin Hikayesini Dinlerken Gözyaşlarına Boğuldu

Digor ilçesine bağlı Dağpınar beldesinden husumet yüzünden Kars'a gelmek zorunda kalan 8 kişilik Erkmen ailesi dram yaşıyor.

Digor ilçesine bağlı Dağpınar beldesinden husumet yüzünden Kars'a gelmek zorunda kalan 8 kişilik Erkmen ailesi dram yaşıyor. Aileyi ziyaret eden AK Partililer, ailenin hikayesini dinlerken gözyaşlarına hakim olamadı.

Bir kız çocukları hapis olan 8 kişilik ailenin hikayesi AK Partilileri duygulandırdı. Gözyaşlarının sel olduğu ziyarette ailenin reisi 52 yaşında Aleattin Erkmen ise kendilerini ziyaret eden partililerden iş istedi.

Dağpınar beldesinde evlerinin 2008 yılında ateşe verilerek yakıldığını, bir kız çocuklarının yok yere hapis yattığını ileri süren Aleattin Erkmen, çocuklarına bakamadığını, dışarıdan topladıkları karton ve kağıt parçalarını yakarak ısındıklarını ve çöplerden topladıkları sebze ve meyveleri çocuklarına yedirdiğini söyledi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanı Doğan Çağatay, Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Songül Eren, Kars Sosyal İşler Başkanı Neval Sezer, Danışma Kurulu Üyeleri Casim Koçak, Hatice Avşar Öztürk ve Spor Komisyonu Genel Sekreteri Ahmet Lal'ı Kars'ta ziyaret etti.

Gönül Köprüsü Kardeşlik Projesi kapsamında ziyaret edilen Erkmen ailesinin bireyleri yokluk içerisinde derme çatma bir evde yaşamlarını sürdürüyor. Ailenin Dağpınar'da yaşamış oldukları bir husumetten dolayı büyük kızları Yonca Erkmen'in 16 yıl 8 ay hapis cezası aldığını ifade eden ailenin reisi Aleattin Erkmen, kendisinin de kalp hastası olduğunu ve çalışamadığını belirtti. Mahalle sakinlerinin ve evlerinin hemen yanı başındaki marketin çöpe döktüğü sebzelerle yiyeceklerini karşıladıklarını ve yine

marketten çıkan karton ve kasalarla ısındıklarını belirten Aleattin Erkmen, partililerden iş istedi.

İlköğretim okuluna giden çocuklarının beslenme çantası olmadığını söyleyen anne Zeytun Erkmen, çocuğuna öğretmeninin her gün 1 TL harçlık verdiğini belirterek gözyaşlarına boğuldu. Zeytun Erkmen, hapiste olan kızının resmini partililere göstererek kızlarının akli dengesinin yerinde olmadığını ve boşu boşuna suçsuz yere hapis yattığını vurguladı.

Ailenin sorunlarını dinlerken zaman zaman gözyaşlarını tutamayan partililer Ankara'ya döndüklerinde ailenin durumunu ilgili bakanlığa bildireceklerini kaydetti. Daha sonra aile fertlerine partililer tarafından bot, ayakkabı, mont, kazak ve pantolon hediye edildi. Partililer evde bulunan çocukları kendi elleriyle giydirdi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dağpınar Ak Parti Erkmen Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title