Haberler

Agad Başkanı Aslan'dan, Adıyamanspor Başkanı Bozdoğan'a Kınama

Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, Adıyamanspor Başkanı Növfel Bozdoğan'a sert tepki gösterdi.

Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, Adıyamanspor Başkanı Növfel Bozdoğan'a sert tepki gösterdi.

Aslan, yaptığı açıklamada, Adıyaman'da yerel bir gazetenin genel yayın yönetmenine ve muhabirine hakaret eden Adıyamanspor Başkanı Növfel Bozdoğan'a tepki göstererek özür dilemeye davet etti.

Yapılan bu harekete tepkisiz kalmayacaklarını belirten Aslan, şunları kaydetti:

"Görevi kamuoyunu bilgilendirmek, objektif haberleri ile yanlışların düzeltilmesi için sorgulayıcı tutum takınmak olan basın mensuplarının, sırf yaptıkları haberlerden dolayı birileri tarafından; tehdit, küfür veya başka türlü bir çirkinlikle karşı karşıya kalmasına Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti olarak sessiz kalmamız düşünülemez.

Geçtiğimiz Cuma günü; üyemiz olan ve ilimizde yayın yapan Adıyaman'da Bugün Gazetesi'nin yaptığı bir haber üzerine, gazetenin Genel Yayın Yönetmeni M. Ali Aslancırıt'ı arayarak, haberi yapan basın mensubu arkadaşlarımıza ve habere konu olan demeci veren Mercan TV 'Spor Vizyon' programı yorumcusu Ejder Gürbüz'e ağza alınmayacak küfürler savuran Adıyamanspor Kulübü Başkanı Növfel Bozdoğan'ı şiddetle kınıyoruz."

Adıyamanspor Başkanı Bozdoğan'dan özür beklediklerini ifade eden Aslan,

"İlin tek profesyonel takımı olan Adıyamanspor gibi bir kulübün başında uzun yıllar başkanlık yapmış olan bir kişinin söylediği bu çirkin sözlerin muhatabı olan basın mensubu arkadaşlarımızın her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini ve bu küfrü bir basın mensubuna söyleyecek kadar kendini kaybeden Növfel Bozdoğan'ın bir an önce kamuoyu önünde özür dilemesini bekliyoruz"diye konuştu.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Adıyamanspor Bozdoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title