Haberler

Afyonkarahisar'da 'Kurtuluş' Coşkusu Afyonkarahisar'da 'Kurtuluş' Coşkusu

Afyonkarahisar'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 88'inci Yıldönümü, Hükümet Meydanı'nda Yapılan Törenle Kutlandı.

Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 88'inci yıldönümü, Hükümet Meydanı'nda yapılan törenle kutlandı.

Valilik binasının önünde top atışlarıyla başlayan törene, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Afyonkarahisar milletvekilleri Sait Açba, Ahmet Koca, Zekeriya Aslan, Halil Aydoğan, Halil Ünlütepe, Abdülkadir Akcan, Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Belediye Başkanı AK Parti'li Burhanettin Çoban, Genelkurmay Başkanlığı adına Tuğgeneral Salih Sevil, Kara Kuvvetleri Komutanlığı adına Tuğgeneral Taci Kurul, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı adına Tuğamiral Mesut Özel, Hava Kuvvetleri Komutanlığı adına Tuğgeneral Mehmet Mütay Özer, Jandarma Genel Komutanlığı adına Tuğgeneral Ümit Yılmaz, daire amirleri ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, şunları söyledi:

"Şairin 'Türk milletinin yeniden doğduğu yer' dediği Afyonkarahisar, Büyük Zafer ile birlikte işgal altındaki tüm topraklarımızın kurtuluşunun ilk işareti olmuştur. Afyonkarahisarlılar, Kocatepe ile ve O'nun sembolize ettiği her şeyle gurur duymakta ve bu haklı gururu her zaman taşımaktadır. Yüce Türk milleti ve Afyonkarahisarlılar, büyük önder Atatürk ve silah arkadaşlarıyla, ebediyete göç eden şehitlerimiz ve gazilerimize büyük minnet ve şükran borçludur. Türk milletinin bağrından çıkan Peygamber Ocağı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına bu mutlu günde tüm Afyonkarahisarlılar adına şükranlarımı sunmaktan büyük onur duyuyorum."

Gazilerin de katıldığı tören Genelkurmay Başkanlığı Mehteran Takımı'nın konseri ve geçit resmiyle sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
title