Haberler

Afrodit'e Sürpriz Parti

'Afrodit' Lakaplı Aktrist Banu Alkan'a Sürpriz Doğum Günü Partisi Düzenlendi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Turgutreis Beldesi'ne iki haftalık tatil için gelen 'Afrodit' lakaplı aktrist Banu Alkan'a sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Banu Alkan'a bir inşaat firması tarafından lüks bir villa hediye edilmesi gecenin bir başka sürprizi oldu.

Turgutreis Beldesi'ne tatil için gelen Banu Alkan bir sürprizle karşılaştı. İnşaat şirketi yöneticileri Melek Marşan, Hüseyin Marşan, kardeşi Osman ve ablası Fehime Alkan'la D Marin Marina'da çıplak ayakla yürüyüş yapan Banu Alkan daha sonra akşam yemeği için Mia Marin Restoran Kafe'ye gitti. Burada arkadaşlarıyla birlikte yediği akşam yemeğinin ardından kendisi için sürpriz doğum günü partisi düzenlendiğini gören Banu Alkan, büyük sevinç yaşadı. Rot Steward'ın müzikleri eşliğinde Marşan çifti ve kardeşleriyle doğum günü pastasını kesen Banu Alkan güzel bir sürpriz daha yapıldı. Turgutça İnşaat ve Limited Şirketi'nin yöneticileri Melek Marşan ve Hüseyin Marşan, Banu Alkan, Çatal Ada ve Yunan adaları manzaralı Turgutça Evleri'nden bir villayı Banu Alkan'a hediye ettiklerini açıkladı. Bu açıklama karşısında heyecanını ve sevincini gizleyemeyen Banu Alkan, Melek ve Hüseyin Marşan'a teşekkür etti. İki ay sonra piyasaya çıkacak 'Aşkın Kokusu' isimli albümün çekimleri için Turgutreis'te kampa girdiğini belirten Alkan, ''Sanatçılar yaşını söylemezler ama ben söyliyeyim. 1961 doğumluyum. Kendimi 29'unda hissediyorum. Yeni çıkacak albüm benim için bir dönüm noktası olacak. Bu hafta sonu sağlık ve fitnes merkezi olan bir otelde kampa girip yaza kendimi hazırlayacağım' diye konuştu.

Banu Alkan'a villa hediye eden Melek Marşan de ''Banu Hanım'la yıllardır tanışıyoruz. Çok iyi bir dostluğumuz var. Onu Turgutreisli yapmak için bir villa hediye etme kararı aldık' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title