Haberler

Adliyede Gizli Kameracı Yakaladı

Emin Arslan'ın Adliye Koridorunda Görüntülerini Anahtar Görünümündeki Gizli Kamerayla Çeken Bir Kişiyi Farkederek Üzerine Atlayıp Kamerayı Aldı.

Adliye koridorunda bir kişinin elinde anahtarla dolaşması Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan’ın dikkatini çekti. Arslan, kişinin üzerine atlayarak elindeki anahtarı aldı. Anahtarın aslında gizli kamera olduğu ortaya çıktı.

Hakkında verilen tutuklama kararının mahkemede yüzüne okunması için sıranın kendisine gelmesini bekleyen Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan, adliye koridorunda da polisliğini yaptı. Arslan kendisinin ve diğer emniyet görevlilerinin görüntülerini anahtar görünümündeki gizli kamerayla çeken bir kişi olduğunu belirleyerek üzerine atlayıp kamerayı aldı.

Saygı Öztürk YAZIYORDün sabah Beşiktaş Adliyesi’nde çeşitli davalardan adliyeye getirilen zanlılar, yakınları ve emniyet mensuplarının bulunduğu ortamda, bir kişinin elindeki anahtarla oynaması ve sık sık yerini değiştirmesi Arslan’ın dikkatini çekti.

Anahtar değil gizli kamera

Polislerin arasından aniden fırlayan Arslan, elinde anahtar bulunan kişinin üzerine atladı ve hemen elindeki anahtarı aldı. Polisler, Aslan’ın el koyduğu anahtarı inceledikten sonra bunun “otomobil anahtarı” olduğunu söylediler. Ancak Arslan, bunun anahtar değil, gizli kamera olduğunu anlattı. Oradaki diğer görevliler de anahtarın gerçekte gizli kamera olduğunu saptadılar.

Şüpheli emniyete götürüldü

Arslan’ın yakalayıp el koyduğu gizli kamera ve bunun sahibi olan kişi polisler tarafından hakkında işlem yapılmak üzere hemen Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Aslan’ın tutuklanmasından sonra çekim yapan kişinin ne amaçla bunu yaptığını belirlemek için avukatı Zuhal Dönmezer bilgi almak istedi. Ancak yetkililer gizli çekim yaptığı iddiasıyla kendilerine kimsenin getirilmediğini söylediler.

Emin Arslan’ın yakaladığı kişinin dışarıya çıkarıldıktan sonra güvenlik mensubu olduğunu söyleyip serbest bırakılmış olabileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title