Haberler

Adana Optimum Beşinci Yılını Kutluyor

Adana Optimum Alışveriş Merkezi beşinci yılını kutluyor.

Adana Optimum Alışveriş Merkezi beşinci yılını kutluyor. Ziyaretçilerine kaliteli ve hesaplı alışveriş fırsatları sunan Adana Optimum, sosyal ve ekonomik anlamda bölgenin kalkınmasına da katkı sağlıyor.

Yerli ve yabancı birçok seçkin markayı bünyesinde barındıran, sosyal yaşam alanlarıyla açıldığı yıldan beri bölge halkının buluşma noktası olan Adana Optimum Alışveriş Merkezi, beşinci yılında rengarenk konseptiyle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Modern mimarisi, geniş alternatifli alışveriş seçenekleriyle hizmet veren Adana Optimum, hafta içi günlerde ortalama 27 bin kişiyi, hafta sonları günlerde ise ortalama 62 bin kişiyi ağırlıyor.

MODA, LEZZET VE EĞLENCEYİ BİR ARADA SUNUYOR

Moda, lezzet ve eğlenceyi bir arada sunan Adana Optimum Alışveriş Merkezi; dünyaca ünlü dev moda markalarını ziyaretçileriyle buluşturuyor. Her yaştan ve her kesimden ziyaretçi, özellikle aileler ve çocuklar alışverişin yanı sıra AVM içerisinde yer alan konforlu mekanlarda güzel zaman geçirebiliyorlar. Adana Optimum Alışveriş Merkezi, eğlence ve aktiviteler için renkli ve canlı bir ortam sağlamak amacıyla sinema, buz pisti, bowling gibi eğlence mekanlarıyla da ziyaretçilerine hizmet veriyor.

Rengarenk ve fonksiyonel oyun grupları ile bambaşka bir dünyanın sunulduğu Adana Optimum AVM içerisinde yer alan oyun alanlarında, çocukların güvenle oynayabileceği, aynı zamanda çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak oyun alternatifleri de yer alıyor. Optimum, alışveriş ve eğlence alanlarının yanı sıra, bin 200 metrekarelik alanda, spor yapılabilecek rahat bir atmosfer sunuyor.

ÜNLÜ İSİMLERİ ADANALILAR İLE BULUŞTURUYOR

Sunduğu cazip alışveriş fırsatlarının yanında, düzenlediği etkinliklerle de dikkat çeken Adana Optimum, açıldığı günden beri pek çok konser ve imza günü etkinliğiyle ünlü isimleri Adanalılarla buluşturdu. AVM'nin ziyaretçileri, son dönemde, genç kızların sevgilisi, ünlü sanatçı Murat Dalkılıç, "Bugün Ne Giysem?" yarışmasının jüri üyelerinden ünlü modacı Hakan Akkaya ve manken Özge Ulusoy, "İşte Benim Stilim" yarışmasında büyük beğeni toplayan ünlü manken Simge Tertemiz gibi birçok ünlü ismi yakından görme şansını yakaladı.

OPTİMUM ÇOCUK KULÜBÜ'NDE ÇOCUKLAR EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR

Yeşillikler içinde eşsiz bir görüntüye sahip Seyhan Nehri, tarihi Taşköprü ve Ortadoğu'nun en büyükleri arasında sayılan Merkez Cami'ye bakan terasıyla ziyaretçilerini cezbeden Adana Optimum Alışveriş Merkezi, Çocuk Kulübü'yle de çocuklara yönelik renkli etkinlikler düzenliyor. Optimum Çocuk Kulübü, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunurken, yaratıcı yönlerini ve el becerilerini keşfetmeyi amaçlayan atölyeleriyle de çocukların hem yaşıtlarıyla sosyalleşmesini hem de eğlenmesini sağlıyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Moda Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title