Haberler

Adana - Dereye Uçan Otomobildeki 2 Kişi Kayboldu

Adana'nın saimbeyli ilçesi'nde, dereye uçan otomobilde bulunan biri emekli polis iki kişi kayboldu.

Adana'nın Saimbeyli İlçesi'nde, dereye uçan otomobilde bulunan biri emekli polis iki kişi kayboldu.

Sabah saatlerinde bir vatandaş, Saimbeyli Tufanbeyli yolu üzerinde bulunan Obruk Deresi'ne düşmüş bir otomobil gördü. Aracını durdurarak otomobili kontrol eden kişi, çevrede kimseyi göremeyince durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları araştırmada dere içinde bulunan 01 FA 854 plakalı otomobilin emekli polis memuru 45 yaşındaki Mehmet Yahşi'ye ait olduğunu saptadı. Araç sahibinin yakınları ile irtibata geçen polis, Yahşi'nin yanında Kayseri'nin Develi ilçesi Eşelik Köyü Muhtarı 56 yaşındaki Ahmet Fırat'ın da olduğunu belirledi. Her iki kişiye de ulaşılamaması üzerine polis ekipleri arama çalışması başlattı. Adana Emniyet Müdürlüğü'nden çağırılan su altı polisleri ve vatandaşların katılımıyla hava kararana kadar arama çalışması sürdürüldü ancak sonuç alınamadı. Arama çalışmalarını, Saimbeyli Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Canalıcı, ve ilçe Emniyet Amiri Özcan Koç takip etti.

Havanın kararması nedeniyle arama çalışmalarına ara verilirken sabah erken saatlerde daha kapsamlı olarak devam edeceği bildirildi. Dere içerisinden çekici yardımıyla çıkarılan araç polis merkezine çekilerek inceleme yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Bakmadan Geçme

Survivor FİNAL CANLI izle! 13 Haziran Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Survivor CANLI izle! 13 Haziran Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Dota 2 çöktü mü? Dota 2 problem mi var 13 Haziran Perşembe? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Recep İvedik 6 filmi oyuncuları kim? Recep İvedik 6 filmi konusu, oyuncuları ve Recep İvedik 6 özeti! Recep İvedik 6 ne zaman, nerede çekildi? Hangi ülkede çekilmiştir? Kenya mı Türkiye mi? Recep İvedik 6 filmi hangi ülkede ve şehirde geçiyor? #129300 Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 13 Haziran Perşembe Survivor yeni bölüm! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ayın Düşüşü filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ayın Düşüşü filmi ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Şırnak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Karne günü okula serbest kıyafet mi, üniformalı mı gidilecek? Sivil kıyafetle gidilebilir mi? Şanlıurfa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sivas bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title