Haberler

Adana Demirspor-Karşıyaka Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 24.haftasında Adana Demirspor kendi sahasında Karşıyaka'ya 2-0 mağlup oldu.

PTT 1. Lig'in 24. haftasında Adana Demirspor kendi sahasında Karşıyaka'ya 2-0 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, istedikleri oyunu karşılaşmanın başından sonuna kadar yansıtamadıklarını belirterek, maç boyunca çeşitli hamlelerle oyunu lehlerine çevirmeye çalıştıklarını, ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Maçın başından sonuna kadar bir puanı hak edecek oyun bile oynamadıklarını ifade eden Uğur, "Ne kadar hamle de yapsak sağlıklı pozisyonlar olmadı. Önemli olan tabi ki bu atmosferden çıkabilmek ve inşallah en kısa sürede eski hüviyetimize bürünerek normal müsabakalarımızı oynarız" diye konuştu.

Taraftarların beklentilerinin fazla olduğunu kaydeden Mustafa Uğur, "Gönül isterdi ki bu beklentilere cevap verelim. Onları burada üzmeyelim. Ancak bu sonuçlar futbolun içerisinde olan şeyler. Sonuçta mağlubiyet ilk defa olmuyor. Bundan sonra da bazı şartlarda olacak. Biz taraftarımızın bize karşı sevgisinin ne kadar büyük olduğunu biliyoruz. Onlar üzüntülerinden böyle bir tepki gösterdiler. İnşallah kısa sürede onların arzuladığı bir takım kısa sürede sahada olur" ifadelerini kullandı.

Adana Demisporlu futbolcu Sinan Özkan ise, bireysel hatalar nedeniyle Karşıyaka'ya birçok gol pozisyonu verdiklerini vurgulayarak, "Hocamızın dediği gibi iyi oynamadık. Bizim ilk yarı 2-3 tane net pozisyonumuz vardı. Onlardan birini gole çevirebilsek maç çok farklı duruma gelebilirdi. Ama olmadı. İkinci yarı penaltı pozisyonuyla moralimiz baya bir bozuldu. Artık kafayı kaldırıp önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

Adana Demirsporlu bir diğer futbolcu Roger Toindouba ise, sahaya istedikleri oyunu yansıtamadıklarını belirterek, "Sahada devamlı bir yanlış yapıyorduk. Bir şeyleri düzeltemedik. Ama kesinlikle mağlup olduk diye kafamızı devamlı yere eğmeyeceğiz. Şuanda bizim uyanma zamanımız. Kafamızı kaldırıp önümüze bakmamız gerekiyor. 10 tane daha maçımız var. Bu maçlar bizim için önemli" dedi.

KARŞIYAKA CEPHESİ

Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, futbolcularının güzel bir müsabaka ortaya koyduğunu vurgulayarak, zorlu bir deplasmandan güzel bir oyunla döndükleri için mutlu olduklarını kaydetti.

Adana Demirspor'un ilk iki şansı olan büyük bir takım olduğuna dikkat çeken Arslan, "Bu deplasman galibiyetini bizim kendimize olan güvenimiz açısından önemsiyorum. İyi mücadele ettik iyi alan daralttık. Maçın başında pozisyonlara da girdik. Futbolcu kardeşlerim bugün futbolun güzelliklerini, deplasmanda nasıl oynanması gerektiğini gösterdi" diye konuştu.

Arslan, maç öncesi geçtiğimiz günlerde geçirdiği beyin tümörü ameliyatı sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 6 yaşındaki Ali Utku Yücel'in ailesini ziyaret ettiklerini aktararak, "Adana Demirsporlu bir kardeşimizin vefat haberini alınca tabi ki çok üzüldük. Ailesine ve tüm camiaya sabırlar diliyorum. Rabbim sabırlar versin" dedi.

Karşıyakalı futbolcu Onur Türk ise, iyi bir maç olduğunu söyleyerek, "Saha zemini iyiydi. Adana Demirspor taraftarına teşekkür ediyorum. Bize gösterdikleri centilmenlik bizi çok mutlu etti. Biz buraya kazanmaya gelmiştik. Çünkü bizim hedefinden şaşmayan bir kadromuz var. İlk ve ikinci yarıda baktığınız zaman bizim pozisyonlarımız çoktu. Açıkçası Adana Demirspor'u evinde yıldırdık. Aslında çok güçlü bir rakibi yıldırdık" şeklinde konuştu.

Karşıyakalı bir diğer futbolcu Şehmus Özen de, galibiyeti hak ettiklerini ifade ederek, "Gerçekten oyuna çok iyi başladık, 90 dakika boyunca çok üstündük. Adana Demirspor bugün istediği oyunu oynayamadı. Hani ben bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Herkes iyi oyununu sahaya yansıttı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Cihat Arslan Karşıyaka Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title