Haberler

    Adana'da Derbi Başkadır: Demirspor - Adanaspor

    8 Mart Pazar günü derbi ateşi önce Adana’da yanacak.

    Kimine göre “Adana Demirsporludur” kimine göre ise “Adana turuncudur”, pazar günü oynanacak derbinin ardından ise bir taraf bu sloganı daha yüksek sesle haykıracak.

    Adana derbisinde 50. Randevu


    Daha önce lig müsabakalarında 49 kez karşılaşan Adanaspor ve Adana Demirspor Pazar günü 50. Kez birbirlerine rakip olacak. Geride kalan müsabakalarda Adanaspor 18 galibiyet alırken Adana Demirspor ise 11 kez sahadan mutlu ayrıldı. Geride kalan 20 müsabakada ise derbinin kazananını tribün performansları belirledi.

    Ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Adanaspor 2-1 kazanmıştı.

    Adana Demirspor bir adım önde


    Bu sezon gösterdiği performans ile Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Adana Demirspor ligde evinde 7 haftadır yenilmiyor. Evindeki tek yenilgiyi Kayserispor karşısında alan Adana Demirspor 11 maçta kalesinde sadece 8 gol gördü. Ligde işler pek istediği gibi gitmeyen konuk ekip Adanaspor ise deplasmanda 3 haftadır kazanamıyor. 28 puanla 11. Sırada bulunan Adanaspor dış sahada son 10 maçta sadece 2 kez 3 puanı hanesine yazdırabildi.

    Adanaspor’a 2.200 bilet


    Maç biletleri 15, 10 ve 5 TL’den satışa sunulurken konuk ekip Adanaspor taraftarına 2.200 bilet ayrıldı. Sosyal medya hesaplarından derbinin havasına giren Adanaspor taraftarları “tribünde kazanmak” konusunda iddialı

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Adana Demirspor Adanaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title