Haberler

Açıkhava Reklamcılığı Fuarı Kapılarını Açtı!

Türkiye'nin Uluslararası Açıkhava Reklamcılığı Fuarı SIGN İstanbul, kapılarını 13. Kez açtı.

Tüyap Beylikdüzü'nde bugün başlayan fuar Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek…

Alanında Avrupa'nın her yıl düzenlenen en büyük ticari etkinliği olarak kabul edilen SIGN İstanbul 2011, 30 ülkeden yüzlerce markanın katılımıyla bugün kapılarını açtı. İFO Fuarcılık tarafından "Açıkhava'da limit yok" sloganıyla bu yıl 13. kez düzenlenen fuarda Reklam ajanslarından marketing uzmanlarına, marka müdürlerinden satın almacılara kadar tüm sektör profesyonelleri, açıkhava reklamcılığına dair en yeni ürün, teknoloji ve uygulamaları bir arada görebiliyor. Pek çok yeni ürünün pazara ilk kez sunulduğu SIGN İstanbul'da, ARED (Açıkhava Reklamcıları Derneği) tabela ustası ressamların tablolarından oluşan bir sergi açtı. Yine ARED'in düzenlediği araç kaplama yarışmasına da ev sahipliği yapan fuar, 04 Aralık Pazar gününe kadar ziyaret edilebiliyor.

İstanbul, 01.12.2011

İFO İstanbul Fuar Hizmetleri A.Ş.'nin 13.'sünü düzenlediği, ARED (Açıkhava Reklamcıları Derneği) ve KOSGEB destekli uluslararası açıkhava reklamcılığı fuarı SIGN İstanbul, kapılarını açtı. Tabelalardan reklam panolarına, dijital baskı makinelerinden mürekkep ve boyalara, iç ve dış mekan malzemelerinden neon ve LED teknolojilerine kadar Açıkhava Reklamcılığının ayrılmaz parçalarının sergilendiği SIGN İstanbul, daha ilk günden yoğun bir ziyaretçi ilgisine sahne oldu.

Bu yıl Ortadoğu'nun iki önemli ülkesi İran ve Mısır da heyetler halinde ziyaret ettiği fuara kapanışa kadar, 60'ı aşkın ülkeden 20 bin profesyonelin gelmesi bekleniyor.

Sadece Türkiye açısından değil Avrupa, Ortadoğu, Orta Asya, Kuzey Afrika ve Balkanları içine alan coğrafya için de büyük önem taşıyan bu dev organizasyon, açıkhava reklamcılığı alanındaki en yeni ürün ve teknolojilerin de sektörle ilk buluşma adresi oldu. Fuar katılımcısı pek çok firma, uzun AR-GE çalışmaları sonrası satışa hazır hale getirdikleri teknolojilerini, makinelerini ve yeni ürünlerini SIGN İstanbul'da görücüye çıkardı.

Açıkhava Reklamcıları ve Perakendeciler bir arada!

İFO Fuarcılık, bugün SIGN İstanbul'un yanı sıra bir de Intershop İstanbul Perakendecilik Fuarı'nın kapılarını açtı. Eş zamanlı olarak bitişik salonlarda düzenlenen iki fuar, ekonominin iki dev sektörünü de aynı çatı altında buluşturdu. SIGN İstanbul ziyaretçileri açıkhava reklamcılığına ilişkin yeniliklerin yanı sıra perakende alanındaki inovatif uygulamaları da görebiliyor.

04 Aralık Pazar gününe kadar açık kalacak SIGN İstanbul 2011 hakkında detaylı bilgi, fuara katılım ve online davetiye için www.signistanbul.com ve www.ifo.com.tr adreslerini ziyaret edebilir ya da (0212) 275 75 79 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title