Haberler

Acı Kader!

Güncelleme:

21 yıl önce annesinin kazada öldüğü aynı yerde, otomobil altında can verdi.

Elif Uçar, 21 yıl önce annesinin trafik kazası sonucu can verdiği yerde otomobil altında kalarak can verdi.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde Sakaryasporlu futbolcu Metekan Yılmaz yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Uçarın, 6 yaşında bir kızı olduğu ve annesi aynı yerde öldüğünde kendisinin de 6 yaşında olduğu öğrenildi.

Anne ve kızının 21 yıl arayla aynı kaderi paylaştıkları olay, önceki gece Hendek İlçesi Akova mevkiinde meydana geldi. Bir çocuk annesi 27 yaşındaki Elif Uçar, çalıştığı işyerinden evine gitmek üzere yolun karşısına geçmek isterken Bank Asya Birinci Lig takımlarından Sakaryaspor'da oynayan Metekan Yılmaz yönetimindeki 54 HV 949 plakalı otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Sakaryasporlu genç futbolcu ise gözaltına alındı.

ACI KADER

Kaza sonrasındaysa Elif Uçar'ın acı hikayesi ortaya çıktı. Bir süre önce eşinden ayrıldığı belirlenen bir çocuk annesi Elif'in annesi Nurcan Uçar'ın da 21 yıl önce aynı yerde trafik kazasında yaşamını yitirdiği öğrenildi. O tarihte 6 yaşında olan Elif Uçar, annesinin acı kaderini paylaşırken 6 yaşındaki kızı Bahar'ı da öksüz bıraktı.

Eşinden sonra aynı yerde kızını da kaybeden baba Nedim Uçar, "Bu yolda gelişi güzel araç süren sürücüler var. Ters düz demeyip araç sürüyorlar. D-100 karayoluna paralel yan yollardan taşıma yapması lazım. Hatalar hatayı getiriyor ve canlar yanıyor, ocaklar sönüyor" dedi.

FUTBOLCU SERBEST KALDI, UMREYE GİTTİ

Elif Uçar, Hendek'te toprağa verilirken kazaya neden olan Sakaryasporlu futbolcu Metekan Yılmaz ise savcılıkça tutuklanması istemiyle sevk edildiği mahkemede 10 bin lira kefaletle serbest bırakıldı. Kaza öncesi umre hazırlığı yaptığı belirtilen futbolcu, annesi ile birlikte önceden planladığı umre yolculuğuna çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title