Haberler

Abdullah Gül'den Flaş Açıklama: Ben Ciddiye Almadım Ama Alanlar Olmuş

Güncelleme:

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Baykal'ın cumhurbaşkanlığına adaylık iddialarıyla ilgili, "Ben ciddiye almadım ama alanlar olmuş." dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazı çıkışında, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın 'yüzde 49'un adayı olabilir' sözü sonrası son günlerde hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklama yaptı. Gül, adaylık iddialarıyla ilgili, "Ben ciddiye almadım ama alanlar olmuş." dedi.

Gül'ün açıklamaları şu şekilde;

"BEN CİDDİYE ALMADIM"

"Bir siyasetçinin parti içi politikaları çerçevesinde yaptığı çeşitli taktikler beni de söz konusu etti. Ben ciddiye almadım."

"BUNLARIN NASIL ORGANİZE OLDUĞUNU DÜNYA BİLİYOR"

"Başka bir nokta da şu. Bazı arkadaşlar saygı seviyesini de aşarak neredeyse benim ne yapmam gerektiğini nasihat edecek kadar ileri gittiler. Uzun bir süredir bazı siteler başta ben olmak üzere AK Parti'nin gerçek öncüleri, onun başarısında çok büyük emeği geçmiş arkadaşlar hakkında ağıza gelmeyecek laflar, küfürlere varan söylemler... Doğrusu bunların da nasıl organize olduğunu dünya biliyor artık."

"7 SENE TARAFSIZ CUMHURBAŞKANLIĞI YAPTIM"

"Ben 7 sene tarafsız olarak Cumhurbaşkanlığı yaptım. Ayrılınca da günlük siyasete girmeyeceğimi söyledim. Bilgimi, birikimimi de paylaşma sorumluluğum var. Bu şekilde paylaşmaya da devam edeceğim."

"ÜLKE ZATEN YETERİ KADAR KUTUPLAŞMANIN İÇERİSİNDE"

"Şimdi baktığımızda ülke zaten yeteri kadar zaten kutuplaşmanın ve seçimlerin yorgunluğu içerisinde. Onun için Türkiye'nin önüne bakması gerekir."

"Türkiye'nin önünde çok önemli meseleleri var. Ulusal çıkarlarını tehdit eden gelişmeler var. İçeride bir sürü ekonomik beklentiler sorunlar halkın ihtiyaçları var."

"Herkesin şimdi buna yönelmesi, bunları çözmek için uğraşması bu uğurda da elinden gelen her şeyi yapması gerekir."

"HÜKÜMETE YARDIMCI OLMAK GEREKİR"

"Bu çerçevede muhakkak ki hükümete yardımcı olmak gerekir. Diğer sorunlara yardımcı olmak gerekir. Ve Türkiye'nin bütün bu zorlukları aşması, tarihinde ilk defa kaldığı tehlikeler var yurtdışından kaynaklanan bütün bunları aşmak için büyük bir birlik beraberlik içinde soğukkanlı biçimde hareket edilmesi lazım."

"Bu fikirlerimi bu şekilde paylaşırım. Ama onun ötesinde birçok polemiklere sokmak için uğraşanlara da hiç ciddiye almam dikkate almam."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Abdullah Gül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title