Haberler

Abdi İpekçi Caddesi, Yeni Haliyle İstanbulluları Kucaklıyor

Şişli Belediyesi Tarafından Yenilenen Abdi İpekçi Caddesi, Muhteşem Bir Açılışla İstanbulluları Karşılıyor.

Kentsel Tasarım Projesi kapsamında başlatılan yenileme çalışmalarıyla yepyeni bir çehreye kavuşan Abdi İpekçi Caddesi, muhteşem bir açılışla 8 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'te İstanbullulara "merhaba" diyor.

Ali Kocatepe'nin Nişantaşı sakinlerine vereceği müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşecek olan törenin açılışını Şişli Belediyesi Mustafa Sarıgül yapacak. Açılışa bölgede hizmet veren işadamları ve mağaza sahipleri katılacak. Mustafa Taviloğlu, Aykut Hamzagil, Zafer Yıldırım, Zafer Kurşun, Cem Boyner, Lerzan Boyner, Abdullah Kığılı, Süleyman Orakçıoğlu, Vural Gökçaylı, Raffi Portakal ve Betül Mardin törene katılacak isimler arasında yer alıyor.

Nişantaşı, Değişen Çehresiyle Artık Daha Modern

Şişli'nin en gözde mekanlarından Nişantaşı, daha estetik ve şık bir görünüme kavuştu.

Şişli Belediyesi ekipleri, sokakları Bergama taşıyla döşedi, yaya kaldırımları yeşil diyabaz ve granit taşlarla kaplandı. İstanbul'un en prestijli iş merkezi ve alışveriş bölgesi Nişantaşı, yepyeni bir çehreye kavuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title