Haberler

ABD'li General: Obama IŞİD'i Bilerek Silahlandırdı

Güncelleme:

ABD'nin önde gelen tartışma programlarından birine konuk olan ABD'li General Michael Flynn, "Obama IŞİD'i bilerek silahlandırdı." dedi.

ABD'de Savunma İstihbaratı Ajansı (DIA) müdürü ve general Michael Flynn, programına konuk olduğu gazeteci Mehdi Hasan'a "Obama IŞİD'i bilerek silahlandırdı." dedi. Komutanın bu iddiası izleyicilerde şok etkisi yarattı.

HERKES ŞOKA GİRDİ

ABD'li General Flynn'ın katıldığı canlı yayında, "Başkan Obama IŞİD'in büyüdüğünü biliyordu ancak, buna engel olmadı, hatta yayılması için önlerini açtı." sözleri herkesi şoke etti.

SİLAH YARDIMI YAPTI

General'in söylediklerine göre; Başkan Obama, radikal terör örgütünün büyüdüğünün farkındaydı ancak, buna bilerek izin verdi ve gerekli silah yardımını yaptı.

"ABD YARDIMI KESMEDİ"

"Daha önce ortaya çıkan belgelerde de Obama'nın yine IŞİD'i desteklediğine dair deliller vardı." diyen gazeteci ve genaral, "Özellikle Esad bunun farkına varıp karşı çıkmıştı ancak ABD, IŞİD'e silah yardımında bulunmaya devam etmişti." ifadlerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Barack Obama Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (103)

ANADOLU SON KALEMİZ,DEVLETİNE SAHİP ÇIK!:

KÜRT KARDEŞLERİM OKUDUNUZ MU. ADAM İŞİDİ AMERİKA KURUP, YÖNETİYOR DİYOR. SONRA TÜRKİYE İŞİDE YARDIM YAPIYOR DİYE İFTİRA ATIYORLAR. HAÇLI YAHUDİ İTTİKAKININ AMACI MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA KIRDIRMAK!OSMALIYI DİRLTİP, ÜMMETİ AYAĞA KALDIRMAK İSTEYEN MÜSLÜMANIN SON KALESİ OLAN ANADOLUYU ZERDÜŞT PKK YI KULLANIP, YIKMAK İSTİYORLAR. SON İSLAM SANCAĞI ANADOLUDAN DÜŞMEYECEKTİR!

70
0
yanıtYanıtla
TÜRKİYE CCC:

ARKADAŞLAR ŞİMDİ İYİ OKUYUN YAZDIKLARIMI. SİZ HİÇ DÜNYADA Bİ HRİSTİYAN ÜLKESİNDE SAVAŞ VE TERÖR ÇIKTIGINI GÖRDÜNÜZMÜ. ADAMLAR MÜSLÜMAN ÜLKELERDE SÜREKLİ TERÖRÜ DESTEKLİYOR SİLAH SATIYOR. Bİ TAŞLA 2 KUŞ VURUYOR. HEM SİLAHTAN PARA KAZANIYOR HEM MÜSLÜMANLAR ÖLÜYOR. BİZ MÜSLÜMANLAR NE ZAMAN BİRLİK OLURSAK O ZAMAN KAZANIRIZ. ADAMLAR BİZİ PARÇALADILAR. BİRBİRİMİZE DÜŞTÜK. Şİİ SÜNNİ IŞID O ŞU BU DERKEN PARÇALANDIK GİTTİK. HABİRE BİRBİRİMİZİ ÖLDÜRÜYORUZ. KAZANAN KİM ?? TABİKİ ABD VE BATI.

35
1
yanıtYanıtla
BOZKURT:

Maalesef bunu bilmeyen Ermeni yandaşı basınımız ve ülkemde kan akıtan PKK var ve Müslüman Kürt kardeşim onların oyuncağı olmuş durumda.

yanıt0
yanıt0
biji serok obama:

aptal kirolar nerde biji obama

25
10
yanıtYanıtla
kara kan:

dogru soyluyor , esada karsi hata almanya ingilterede katildi silah yardimina rusyaya inat olsun diye

32
0
yanıtYanıtla
Emre:

ABD katar Suudi Türkiye İSRAIL hepsi yardım ediyor

17
15
yanıtYanıtla
liselisusturan:

Sen önce bir sus konuşma liseli. Türkiye nden yardım etsin.

yanıt2
yanıt2
ahmet:

bji obama diyenlere bak okuyun biji obama sizi vuruyomuş salaka la rbji obamaymış siz daha RTE gibi adamı çok ararsınız

21
11
yanıtYanıtla
vip:

Pydli teröristler bilerek ölüyor kerizler

21
4
yanıtYanıtla
herkes ayit oldugu yerde:

hälal olsun herkes isini yapiyor abd görevini yapiyor aptal kürdler geberiyor normal ne varki bundan kocunuyorsunuz käfir käfirligini yapacak

10
14
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title