Haberler

ABD'li Eski Asker YPG Saflarına Geçti

Güncelleme:

IŞİD'e katılan batılı sayısı artarken savaşın seyrini değiştirecek gelişmeler yaşanıyor. Batılar, YPG saflarına geçmeye başladı. ABD'li iki asker YPG safına geçti.

IŞİD'e katılan batılılar büyük sorun haline gelirken savaşın seyrini değiştirecek olaylar yaşanmaya başladı. Batılılar, YPG saflarına katılmaya başladı. ABD'li eski asker Bryne Wilson ve Jordan Matson YPG safına geçti. Bu geçişin artcağı tahmini yapılıyor.

OHIO'DAN KAMIŞLI'YA

Batı, Suriye'ye IŞİD safında çatışmaya giden yabancı savaşçıların önünü almaya çalışırken, bu kez de çatışmanın diğer tarafına katılmak isteyenler var.

Yani IŞİD'e karşı YPG safında çatışmak için Suriye'ye giden batılılar. Onlardan biri de Amerikan vatandaşı eski asker Bryne Wilson. Ohio'dan Suriye'ye Kürtler'in safında çatışmak için Suriye'ye Kamışlı'ya gitmiş.

ÜZERİNDE YPG ÜNİFORMASI VAR

Şimdi üzerinde YPG üniforması var. İrtibatta olduğu Kürtler aracılığıyla YPG'ye katıldıgını söyluyor ama henüz çatışmaya girmemiş.

BİR AMERİKALI DAHA VAR

Suriye'de YPG safına gecen bir Amerikalı daha var. 28 yaşındaki Jordan Matson onunda Wisconsın'dan Suriye'ye giderek YPG saflarına katıldığı belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

KURDİSH:

şuana kadar 2 si üsteğmen 20 nin üzerinde türk askeri ypg''ye katıldı. bunların içinde bazısının türk asıllı olduğu da söyleniyor.

22
30
yanıtYanıtla
Kobanee:

Helal olsun adamsın

25
19
yanıtYanıtla
abdullah:

siz böylemı kürt türk kardeştır diyorsınız yanı başınızda işid köpekleri ağir sılahlarla kürtlerı yok ediyor hepimızın askerı olan tsk seyir edıyor kardeşlik bumu kurtler bunu unutmaz ve ustesınden gelir ve kobanıyı kafır işide mezar eder

25
19
yanıtYanıtla
UKM:

ULEN KEKO TEZKEREYE NEYE HAYIR OYU VERDİNİZ.

yanıt0
yanıt0
canka:

unutmasanız ne yazar. zaten yakıp yıkıyorsunuz. inanın ki bilinçaltına çok kötü işlediniz.

yanıt0
yanıt0
fth:

hadiyin lan ordan dukkan yakan sen kolaymi orasi suriye topragi mudahale ole kolay degil baska ulkeye savassin turkiye demi suriyeyle isin guvcun teror pkk sempatizani

yanıt0
yanıt0
Ergun:

tipinizde meymelet yok lan sizin . . bne kürtler. ypg denen çakallar korkaklar topluluğuna katılmış mış mış. yalanınız batsın. bu dünyada asalak gibi böcek gibi yaşıyorsunuz. ve böcekler gibi ezileceksiniz

18
21
yanıtYanıtla
oyle:

helal size aslan parçaları

18
19
yanıtYanıtla
ahmet:

pkk nın amerikan çocuğu olduğu daha net çıktı ortaya artık bunu da görmesseniz yazzık ilk desteği amerika verdi pkk yada pyd ikiside yıllardır nereye hizmet etmiş görün uyanın.

14
23
yanıtYanıtla
apo:

SENİN İŞİT MAYMUNLARINDA DAHA BİNLERCESİ VAR APTAL TÜRK

yanıt0
yanıt0
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title