Haberler

"9. Geleneksel Pehlili Pilav Günü" Etkinliği

Gaziosmanpaşa Lisesi mezunları, "9.Geleneksel Pehlili Pilav Günü" etkinliğinde bir araya geldi.

Gaziosmanpaşa Lisesi mezunları, "9. Geleneksel Pehlili Pilav Günü" etkinliğinde bir araya geldi.

Gaziosmanpaşa Lisesi Mezunları Derneği'nin düzenlediği etkinlik kapsamında Gaziosmapaşa Lisesi'nde bir araya gelen mezunlar, Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdükten sonra Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Çelenk sunumunun ardından lise önünde hatıra fotoğrafı çektiren mezunlar, lisenin konferans salonunda düzenlenen programa katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Gaziosmanpaşa Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necmi Melek, özveriyle gerçekleştirdikleri pilav gününe destek verenlere teşekkür etti.

Lisenin mezunlarından, CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, eğitim gördüğü sınıfta sırasına oturarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Düzgün, kendi sınıfında olmaktan ve sırasında oturmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Programda, Eski Devlet Bakanı Metin Gürdere ve 50. yıl önce liseden mezun olanlara plaket verildi. Programa, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek ve lisenin mezunları katıldı. Etkinlik, Öğretmenevi'nde pehlili pilavı ikramıyla sona erdi.

- TOKAT

Kaynak: AA / Yerel

Gaziosmanpaşa Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title