Haberler

9 Aylık Bebeğe MHP Rozeti Taktılar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Samsun'da Parti Rozeti Taktığı 9 Aylık Bebeği MHP'nin En Küçük Fahri Üyesi İlan Etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Samsun'da parti rozeti taktığı 9 aylık bebeği MHP'nin en küçük fahri üyesi ilan etti.

MHP; aralarında Genç Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Ali Yavuz, Vezirköprü Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Şahin, Havza Ilıca DYP Belediye Meclis Üyesi Adnan Yılmaz, Ağcagüney CHP Belediye Meclis üyeleri Faik Coşkun ve Ayhan Edis, Anavatan Partisi Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Necmettin Kaplan, Anavatan Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Özel ve Sakarlı DYP Meclis Üyesi Niyazi İnce'nin de bulunduğu 853 kişiye parti rozeti taktı. Büyük Samsun Oteli'nde çok sayıda partilinin katıldığı törende, MHP Genel

Sekreter Yardımcısı Bülent Didinmez ile Samsun İl Başkanı İbrahim Özyer, yaptıkları konuşmalarda iktidara yürüdüklerini dile getirdikten sonra rozet takma törenine geçildi.

Rozet takılanlar arasında MHP Atakum Belde Başkanı Fevzi Er ve Ümmihan Er çiftinin oğlu 9 aylık Efe Er ile diş hekimi Özgür Peker ve Nimet Peker çiftinin 2 yaşındaki oğlu Erol Baran Peker'in de bulunması dikkat çekti. Efe'yi partinin en genç üyesi ilan eden İl Başkanı İbrahim Özyer, "MHP güçlü bir şekilde geliyor" dedi.

Annesinin kucağında ağzında emzikle otururken babası Fevzi Er'in kollarında MHP rozeti Özyer tarafından yakasına takılan küçük Efe, olan bitenden habersiz bir şekilde partinin en küçük üyesi oldu. Baba Fevzi Er, "Oğlum benden daha ileri gidecek" diye konuştu.

(AG-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title