Haberler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajları

Siyasiler 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle siyasiler mesaj yayınladı.

Siyasiler 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle siyasiler mesaj yayınladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mehmet Metiner, Bağımsız Milletvekili Salih Fırat ve AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle mesaj yayınladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti iktidarıyla birlikte kadınlara daha fazla önem verildiğine dikkat çekerek, "Modern ve çağdaş Türkiye'nin oluşmasında en önemli gücümüz olan kadınlarımız, dünyada da her toplumun gelişmesinde ve refah düzeyine ulaşmasında ekonomik, sosyal, siyasal alanda sağladığı katkılarla, vermiş oldukları mücadeleyle zaman içerisinde hem kendi haklarını kazanmışlar hem de içinde bulundukları toplumlara kazandırdıkları haklarla çok önemli başarılar elde etmişlerdir" dedi.

AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, "Günümüzde kadınların, sosyal, ekonomik ve politik katkılarına her zamankinden fazla ihtiyaç duyulduğuna inanıyorum. Bu sebeple İktidara geldiğimiz günden beri hükümet olarak yapılan çalışmalar sonucu, kadınların iş gücüne katılımlarını artırdık. Kadınlarımızın, her kademede siyasette temsilini yüzde 100'den fazla artırdık" dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner de,

"Özellikle bizim toplumumuzda, inancımızda ve kültürümüzde kadına verilen değer, çok daha olumlu olmasına rağmen, uygulamada karşılaşılan sorunlar aşılmış değil"dedi.

Bağımsız Milletvekili Salih Fırat ise mesajında, "Kadın, günümüzde halen ayrımcılığa uğramakta ve şiddete maruz kalmaktadır. Neredeyse her gün ya fiziksel, psikolojik ve cinsel şiddete uğramış ya da katledilmiş bir kadın haberi basında yer almaktadır. Kadının taraf olduğu her türlü olayda, bedel ödeyen, ceza gören kadındır. Bu yaşananlar kadının özgürleşmesini hazmedemeyen zihniyetin ürünüdür" ifadelerini kullandı.

Bir milletinin temelini oluşturan ailenin en önemli ferdi kadınlar olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, "Kadınlar ülkemizde gün geçtikçe sosyal, siyasal ve ekonomik hayatın içerisinde hak ettikleri yeri elde etme konusunda çok başarılı bir şekilde çalışmaktadırlar " diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Ak Parti Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title