Haberler

6 Aylık Gelin, Kayınvalidesini Boğdu

Güncelleme:

Antalya'da 6 aylık gelin, tartıştığı kayınvalidesini boğarak öldürdü.

Antalya'da 6 aylık evli L.T. tartıştığı kayınvalidesi P.T'yi boğarak öldürdü. Kardeşinin evine giderek polise teslim olan T., gözaltına alındı.

Zeytinlik Mahallesi, 4091. Sokak'ta bulunan Bayır Sitesi'nde dün gece saat 21.00 sıralarında meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti:

6 ay önce M.T. ile evlenen L.T. (22) ile aynı evde yaşadığı kayınvalidesi P.T (64) arasında dün gece henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İstanbul'da bulunan oğlunu arayan P.T. gelini ile kavga ettiklerini söyledi. Telefon görüşmesinin ardından kayınvalidesinin boğazına sarılan genç kadın P.T'yi boğarak öldürdü. Durumu yakınlarına anlatan M.T. evlerine giderek anne ve eşini kontrol etmelerini istedi. Eve gelen M.T'nin yakınları ve komşuları yerde hareketsiz halde yatan P.T. ile karşılaştı. Olay yerine çağırılan sağlık ekibi yaşlı kadının öldüğünü belirledi. Evden çıkarak Kızılarık Mahallesi'ndeki kardeşinin evine giden L.T. bir süre sonra polisi arayarak kayınvalidesini öldürdüğünü söyledi. Polis tarafından gözaltına alınan L.T., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

UÇAKLA ANTALYA'YA GELDİ

İstanbul Atatürk Havaalanı'nda çalışan ve gece yarısı ilk uçakla Antalya'ya gelen M.T. evinde inceleme yapan polisleri görünce sinir krizi geçirdi. Annesinin öldüğünü öğrenen ve komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan M.T. "Benim hayatım bitti. Anne bunları başına ben getirdim" deyirek feryat etti.

Evdeki incelemelerin ardından cenaze aracına alınan P.T'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title