Haberler

59. Emmy Ödüllerini Kazananlar Belli Oldu

Amerikan Televizyon Endüstrisinin En Önemli Ödülü Olan Emmy'nin 59.uncusu Sahipleri Belli Oldu.

Amerikan televizyon endüstrisinin en önemli ödülü olan Emmy'nin 59.uncusu sahipleri belli oldu.

Drama dizisi dalında ''Sopranos'' en iyi dizi, "Boston Legal"deki rolüyle James Spader en iyi erkek oyuncu, Sally Field "Brothers and Sisters"deki başarısıyla en iyi kadın oyuncu oldu. Bu alanda Terry O'Quinn ''Lost"daki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu, Katherine Heigl da "Grey's Anatomy"deki rolüyle en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülüne layık görüldü. Alan Taylor da "Sopranos" ile en iyi yönetmen oldu.

Komedi dizisinde ise ''30 Rock'' en iyi dizi, Ricky Gervais, ''Extras'' ile en iyi erkek oyuncu, America Ferrera "İgly Betty" ile en iyi kadın oyuncu, Jeremy Piven "Entourage" ile en iyi yardımcı erkek oyuncu, Jaime Pressly "My Name is Earl" ile en iyi yardımcı kadın oyuncu oldu. "Ugly Betty"nin yönetmeni Richard Shepard da en iyi komedi dizisi yönetmeni seçildi.

Televizyon filmi dalında "Bury My Heart at Wounded Knee" en iyi televizyon filmi dalında ödüle layık görülürken, mini dizi alanında ödülü ''Broken Trail" aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title