Haberler

5 Yılda 10 Yıllık Hizmet

Köşker, 5 yıllık icraat döneminde 10 yıllık hizmeti kazandırma kararlılığında olduklarını söyledi.

TV 41'de Orhan Balcı'nın hazırlayıp sunduğu 'Gündem Özel' programına konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 5 yıllık icraat döneminde 10 yıllık hizmeti kazandırma kararlılığında olduklarını söyledi

HİZMET YOLUNDA EMİN ADIMLARLA

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker TV 41'de canlı olarak yayımlanan 'Gündem Özel' programına konuk oldu. Kocaeli basınının usta kalemlerinden Orhan Balcı tarafından hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programına konuk olarak Başkan Köşker, belediye hizmetleri hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Yaklaşık 1 saat süren programda sunucu Balcı'nın sorularını yanıtlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli ve uyumlu çalışmaların olumlu yönde sonuçlarının kendisini değişim ve gelişim olarak gösterdiğini vurguladı. Gebze'nin uzun yıllar göz ardı edilmiş sorunlarına Büyükşehir ile birlikte neşter vurulduğuna dikkat çeken Başkan Köşker, "2,5 yıllık çalışma dönemine 5 yıllık çalışma ve hizmeti sığdırdık. Hedefimiz 5 yıllık hizmet döneminde Gebze'mize 10 yıllık hizmeti kazandırmak. Bu amaç doğrultusunda kararlılıkla yol alıyoruz. Gebzeli hemşerilerimizin yaşamaktan ötürü mutlu olduğu çağdaş bir kent oluşturmak ana hedefimiz" dedi.

GEBZELİ GENÇLER GEBZE'DE OKUYACAK

Kocaeli Milletvekili ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün yakından takip ettiği ve ilgilendiği Bilişim Vadisi'ne de değinen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "TÜSSİDE, GYTE, TSE, TÜBİTAK-MAM ile bütünleşen Gebze'ye kazandırılacak olan Gebze Üniversitesi ve Bilişim Vadisi ile kentimiz tam anlamıyla bir Ar-Ge merkezi haline gelecek. Sayın bakanımızın yakından takip ettiği Bilişim Vadisi'nin kurulmasıyla Gebze, katma değeri yüksek olan teknolojiyle tanışmış olacak. Kurulacak Gebze Üniversitesi ile de hemşerilerimiz çocuklarını il dışına göndermek zorunda kalmayacak, çocukları kendi kentinin üniversitesini tercih etme şansı yakalamış olacak" şeklinde konuştu.

KENT MEYDANI YENİ BULUŞMA MERKEZİ

Gebze Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla ilçeye kazandıracağı Kent Meydanı çalışmaları hakkında da Orhan Balcı'nın sorularını yanıtlayan Başkan Köşker tamamlanmak üzere olan meydanın; nikah salonları, cep sinemaları, 500 kişilik kültür merkezi, Ak çarşısı, kapalı ve açık otoparkları, çeşitli su oyunlarının sergileneceği havuzu ve sosyal donatı alanlarıyla Gebzelilerin yeni buluşma merkezi olacağını vurguladı. "Herkes bizim ailemiz, her biri bu büyük ailenin ferdi olan Gebzeli hemşerilerimize her zaman makamımız, kapımız ardına kadar açık" diyen Başkan Köşker açıklamalarının son bölümünde, "Sanayisi ile ün yapan Gebze'mizin var olan tarihi ve kültürel değerleriyle dışarıdan konukların geldiği bir kent olsun istiyoruz. Gebze'miz marka kent olsun istiyoruz. Bu amaçlar doğrultusunda hemşerilerimizin mutluluğu için hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title