Haberler

5 Taşınmaza 23 Teklif Geldi

Özelleştirme kapsam ve programına alınan Aydın, Çankırı ve Karabük'teki 5 farklı taşınmaz için 23 teklif alındı Özelleştirme kapsam ve programına alınan Aydın, Çankırı ve Karabük'teki 5 farklı taşınmaz için 23 teklif alındı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan (ÖİB) yapılan açıklamaya göre; Aydın, Çankırı ve Karabük'teki 5 farklı taşınmazın özelleştirme ihalelerine katılmak üzere, 25 Nisan mesai bitimine kadar bu ihalelere ilişkin alınan teklif sahiplerinin listesi açıklandı.

Buna göre, Aydın'ın Kuşadası İlçesi, Davutlar Beldesinde bulunan ve tapunun 735 ada, 2 parsel numarasında kayıtlı 4 bin 690,29 m2 yüzölçümlü taşınmaza Haşmet Akkuş İnşaat Taahhüt Turizm Petrol Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., İmge Turizm Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Durmuş Tarakcı, FB Sosyal Hizmetler Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Sanayi Ltd. Şti., Ali Tuncer Taciroğlu, Cengiz Taş ve Turgut Kemal Köse'den olmak üzere 7 teklif alındı.

Çankırı'nın Çerkeş İlçesi, Karalar Mahallesinde bulunan ve tapunun 284 ada, 1 parsel numarasında kayıtlı 12 bin 482,98 m2 yüzölçümlü taşınmaz için ise Yılmaz Dursunoğlu, Türkdemirler Petrol Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ve Hasanpaşa Hayvancılık Turizm İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Ltd. Şti.'den teklif alınırken, Çankırı'daki 16 bin 757,49 m2 yüzölçümlü taşınmaz için Yılmaz Dursunoğlu, Türkdemirler Petrol Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ve Hasanpaşa Hayvancılık Turizm İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Ltd. Şti.'den; 12 bin 557,54 m2 yüzölçümlü taşınmaz için ise Adil Arslanoğlu ve Yılmaz Dursunoğlu'ndan teklif alındı.

Karabük'ün Merkez İlçesi, 100.Yıl Mahallesinde bulunan ve tapunun 856 ada, 17 parsel numarasında kayıtlı 2 bin 424 m2 yüzölçümlü taşınmaz için ise Eti-Yapı İnşaat Emlak Petrol Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Kalitem Gıda Tarım İnşaat İhtiyaç ve Dayanıklı Tüketim Maddeleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Cemal Dereli, Murat Köroğlu, Karabük Metro Anadolu Petrol ve Turizm Seyahat Ltd. Şti., Hayrettin Aydın, Erdal Can Aktaş Endüstri ve İsmail Yalçın'dan teklif alındı. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Karabük Çankırı Aydın Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title