Haberler

40 Kadın Yarışma İçin Askerlik Yapacak

Güncelleme:

"Şafak 105" adlı yarışma için Eğirdir Gölü kıyısında özel bir birlik kurulacak ve 40 kadına askeri eğitim verilecek.

"Şafak 105" adlı yarışma için Eğirdir Gölü kıyısında özel bir birlik kurulacak ve 40 kadına 3, 5 ay boyunca askeri eğitim verilecek.

Yarışmanın yapımcısı Gül Altın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kasım ayı içinde yeni bir yarışma programının çekimlerine başlayacaklarını bildirdi.

"Şafak 105" adlı yarışma programının Eğirdir Gölü kıyısında çekileceğini anlatan Altın, yarışmada farklı illerden seçilecek 20-28 yaş grubu 40 kadına, 3, 5 ay boyunca askeri eğitim verileceğini kaydetti.

Altın, yarışma hakkında şunları söyledi:

"Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen kadın askerler, Isparta'da hazırlanmış özel askeri birlikte, erkek askerlerin aldığı tüm eğitimleri 3, 5 ay boyunca alacaklar. Emekli askerler tarafından eğitim verilecek. Yarışmacılar göstermiş oldukları performanslarıyla puanlandırılacaklar. Bu eğitimler sonunda başarılı olan kişiye ev ya da araba vereceğiz. Ankara, İstanbul, İzmir, Trabzon, Erzurum, Diyarbakır ve Antalya'da seçmeler yapılacak, sağlık koşulları müsait 40 kadın yarışmaya katılabilecek."

Kadınların 24 saat boyunca kamera sistemi ile izleneceğini söyleyen Altın, programın hafta içi her gün 20'şer dakika, Cumartesi günleri de canlı olarak yayınlanacağını bildirdi. Program için şu anda bir kanalla görüştüklerini ancak henüz anlaşma sağlanamadığını ifade eden Altın, Kasım ayı içinde çekimlere başlayacaklarını aktardı.

Yarışmada Nihat Doğan, Saadettin Teksoy, Levent İnanır, Fulden Uras, Cem Davran gibi isimlerin konuk jüride görev alacaklarını dile getiren Altın, Hilal Cebeci ve Arzu Yanardağ gibi ünlü isimlerin de "oyuncu komutan" olarak görev alacaklarını aktardı.

Altın, bazı kadınların askerliğin kolay olduğunu düşündüklerine de değinerek, bu yarışma ile kadınların askerlik yapan erkekleri daha iyi anlayabileceklerine işaret etti.

"Şafak 105" adlı yarışma programının yönetmenliğini Celal Çimen yapacak. Vatan Şaşmaz ve Yeliz Şar'ın sunucu olarak yer alacağı yarışmanın jürisini, Sümer Tilmaç, Sinan Albayrak, İclal Aydın ve bir emekli asker oluşturacak.

Oyuncu kadrosunda ise Karargah Komutanı rolünde Selahattin Taşdöğen, Teğmen rolünde Arzu Yanardağ, Doktor rolünde Yüzbaşı Faruk Karacay, Uzman Çavuş rolünde Naci Taşdöğen, Hemşire rolünde Deniz Sipahi, Teğmen rolünde Arda Kural, Astsubay rolünde Hilal Cebeci ve Nevin Yılmaz yer alacak. - ISPARTA

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title