Haberler

34 Gündem Medya Buluşturdu

Güncelleme:

34 Gündem Gazetesi'nin 3. ve İş Gündem Dergisi'nin 2. yayın yılı dolayısıyla Bağcılar Halka Sarayı'nda düzenlenen 'Gündem Burada' adlı yemekli gecede iş dünyası ve siyasetçiler buluştu.

34 Gündem Gazetesi'nin 3. ve İş Gündem Dergisi'nin 2. yayın yılı dolayısıyla; belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri; birçok AVM, mağaza, firma sahibi ve STK temsilcilerinin katıldığı 'Gündem Burada' adlı yemekli geceye ilgi yoğun oldu. Düzenlenen renkli gecede yaptığı projeler ve çalışmalardan dolayı Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın yanında bazı siyasilere ve sponsorlara plaket verildi. Gecenin sunuculuğunu radyo ve televizyon sunucusu İmparator yaparken gecenin slayt çalışmasını da Mustafa Kemal Dolaşır yaptı.

Hallaç gelen herkese teşekkür etti

"Gazetemiz 34 Gündem'in 3'üncü dergimiz İş Gündem'in 2'inci yayın yılı dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz gecemize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum" diyen 34 Gündem Gazetesi ve İş Gündem Dergisi'nin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Hallaç şöyle konuştu; "Dergi ve gazetemiz için gece- gündüz koşturduk. Onlarca fuara katıldık, sizlere dergi ve gazetemizi ulaştırdık. Ayrıca firmaların bayi toplantılarına ve etkinliklerine katıldık. Binlerce firmayı ziyaret ettik ve haberlerini sizlere detaylı fotoğraflarıyla aktardık. Siyaset dünyasının ve belediyelerimizin hizmetlerini tarafsız bir gözle sizlere duyurduk ve 3 yıl içerisinde 700 bin adet fotoğraf çektik. Belki de birçoğunuzun onlarca fotoğrafı arşivimizde mevcut. Kadromuzu gün geçtikçe daha da güçlendirdik. 34 Gündem ve İş Gündem yayınlarımızın yanında 34 Gündem.com.tr ve İş Gündem.com adlı internet haber sitelerimizi de kurarak internet üzerinden yayın yapmaya başladık. Ekibimle sizlere en iyiyi vermeye çalıştık."

"Siz Yoksanız Biz Bir Eksiğiz"

Gecenin en önemli amacı ise iş ve siyaset dünyasını bir araya getirmek ve kaynaştırmak olduğunu anlatan Hallaç son olarak şunları söyledi; "Bizim ilk günden beri bir sloganımız var. Diyoruz ki 'Siz Yoksanız Biz Bir Eksiğiz.' İnşallah bundan sonra eksiksiz birlik ve beraberlik içerisinde daha mutlu insanlar ve daha mutlu bir Türkiye için çabalama dilek ve temennilerimizle hepinize tekrar hoş geldiniz diyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Develioğlu basının önemine vurgu yaptı

Bahçelievler'e kazandırdığı spor komplekslerinden dolayı ödüle layık görülen Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, 34 Gündem Gazetesi ve İş Gündem Dergisi'ni çalışmalarından dolayı kutlayarak şunları söyledi; "Biraz önce Bekir Bey yaptığı çok güzel çalışmalarından bahsetti. Basın bizi çevremizdeki olaylardan haberdar ediyor. Bi anlamda onlar bizim gözümüz kulağımız oluyorlar. Ben bize bu ödülü gördükleri için 34 Gündem ailesine teşekkür ediyorum. Aslında yaptıkları bu güzel çalışmalardan dolayı biz onlara plaket vermeliyiz."

Çağırıcı: Bu güzel topluluğu ağırlamak bize nasip oldu

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'ya hem geceye destek verdiği için hem de Bağcılar'da yaptığı 'Yöre Konakları ve Nostalji Bahçeleri Projesi'yle ilçenin çehresini olumlu yönde değiştirdiğinden dolayı ödül verildi. Geceye şehir dışında bir programda olduğu için geç katılmasından dolayı özür dileyen Çağırıcı, "Böyle güzide bir topluluğu ağırlama şerefi bize nasip oldu. Ben emeği geçenlere teşekkür eder nice başarılı yıllar dilerim. Kardeşlerimiz 34'ün bir tarafından yakaladılar. Dünya başkenti olan İstanbul'un güzel haberlerini yazmayı Rabbim onlara nasip etsin. Tabi bu bir ekip işidir yazarından muhabirine bir ekip ruhuyla çalışıldığında böyle güzel oluyor. Ben yolunuz açık olsun diyorum" dedi.

Sancaktepe'de hayata geçirdiği 'Mutlu Evler Projesi'nden dolayı ödüle görülen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in başka programı olmasından dolayı plaketini Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karabiber aldı. Karabiber, 34 Gündem Gazetesi ve İş Gündem Dergisi'ne yapacağız çalışmalarda başarılar diledi.

Uluocak, Kaya ve Aykut'ta teşekkür etti

Toplumsal sorunların çözümüne yönelik yaptığı paneller ve toplantılardan dolayı teşekkür plaketine layık görülen DP MKK Üyesi Süleyman Uluocak, 34 Gündem Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi Bekir Hallaç'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. 34 Gündem Gazetesi'nin demokrasinin gerekliliği olan STK ve siyasilere destek verdiğini ifade eden Uluocak, "Bu güzel günde STK'ları, siyasileri ve işadamlarını bir araya getirdiği için tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Vatandaşın sorunlarının çözümüne yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi alan Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya ve Muhtarların sorunlarına yönelik yaptığı olumlu çalışmalardan dolayı teşekkür plaketine layık görülen İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı ve Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı Selami Aykut'ta Bekir Hallaç'a teşekkür etti.

DÜBAMDER'den Hallaç'a plaket

34 Gündem Gazetesi ve İş Gündem Dergisi'ne destek veren Dünya Basın Mensupları Derneği adına Dernek Genel Başkanı Muzaffer Tunç'a teşekkür plaketi verildi. DÜBAMDER'de derneğe katkılarından dolayı 34 Gündem Gazetesi ve İş Gündem Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Hallaç'a teşekkür plaketi verdi.

Geceye destek verenlere teşekkür plaketi

34 Gündem Gazetesi ve İş Gündem Dergisi'nin düzenlediği geceye destek veren firmalara plaket verildi. SCHAFER Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Aslan'ın Çin'de olması nedeniyle plaketini Genel Müdürü Uğur Kangallı alırken Gold Master adına Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Bora, Bige Akbaba Mimarlık adına Yönetim Kurulu Başkanı Bige Akbaba, Kiraz Life Mobilya adına Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Sezgin ve Akademi Ajansı adına da Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Nayıroğlu plaketlerini aldılar.

Plaket töreni ve konuşmalardan sonra gece Türk Halk Müziği Sanatçısı Harun Atmaca'nın söylediği birbirinden güzel türkülerle sona erdi.

Geceye katılanlar

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, DP MKK Üyesi Süleyman Uluocak, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karabiber, DP Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Karahan, Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya, Anavatan Partisi MKYK Üyeleri Sinan Bozay ve Ayla Ekinci, Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcıları Tamer Çetin, Özcan Özkul, Fatih Karataş, Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcıları Göksel Erdem ve Mehmet Hallaç, Beyoğlu İlçe Meclis Üyesi Zafer Tahmaz, DP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çelik, İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı ve Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı Selami Aykut, CHP Zeytinburnu İlçe Yöneticileri, Dünya Basın Mensupları Derneği Başkanı Muzaffer Tunç, Mardinliler Vakfı Başkanı İbrahim Biter, Yeşilay Bahçelievler İlçe Başkanı Hasan Fettahoğlu, Mardinliler Dernek Başkanı A. Fuat Bodur, Şirinevler Mahalle Muhtarı Galip Karayiğit, İstanbul Berberleri Başkan Adayı Murat Biçer, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, Şirinevler Yıldız Zöhre Cami Dernek Başkanı Aydın Yıldız, Mimar Sinan Camii Derneği Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Bayram Gümüş, Alo Afiş Ali Özgündüz, Divriği Kültür Derneği Genel Sekreteri Mehmet Aydın, Divriği Danışment Köyü Dernek Başkanı Murat Doğan, Divriği Çayören Köyü Derneği Başkanı Sadık Yılmaz, Divriği Beldibi Köyü Derneği Yöneticisi Zeki İzmir, Divriği Çarmakdüzü Köyü Dernek Başkanı İlyas Özmen ve eski Başkanı Hüseyin Yılmaz, Divriği Konak Köyü Dernek Başkanı Alattin Kaya, Divriği Yuvasarpan Köyü Dernek Başkanı ve ADYA Matbaa Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ateş, Akademi Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri Murtaza Nayıroğlu, Yavuz Fırat Muharrem Kıran ve çalışanları, MASTÖP eski Genel Sekreteri Ali Karadoğan, birçok AVM, mağaza, toptancı, imalatçı ve firma yöneticileri katıldı.

Medya mensuplarından katılanlar

Belediye Basın Danışmanları Platformu Başkanı ve Bağcılar Belediyesi Basın Danışmanı Abdullah Arıdoru, Kent Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celal Karaali, Genel Yayın Yönetmeni Umut Veli Develi ve Yazı İşleri Müdürü Emek Karakaş, İstanbul Times Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çetiner, Bahçelievler Gazetesi'nden Engin Önder, Zeytinburnu Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Taylan Demirelli, İstanbul Gözcü Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Ergün, İş Vizyon Dergisi İmtiyaz Sahibi ve TV5 Program Yapımcısı Zennur Karslı, Güneşli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mithat Sayar, Divriği Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yahya Kemal Bayar, Ay Ajans ve Avrupa Yakası Gazetesi Sahibi Perihan Akdoğan, Bahçelievler Dergisi İmtiyaz Sahibi Sinan Bozay ve ekibi, Malatya Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sevim Yıldız, Mikrofon Delisi ve TV Programcısı Şenol Korkmaz ve Haber Tempo İmtiyaz Sahibi Lütfü Bulut.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Lokman Çağırıcı Bahçelievler İstanbul Divriği Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title