Haberler

33. Tayland Uluslararası Otomobil Fuarı Kapılarını Açtı

33.Tayland Uluslararası Otomotiv Fuarı'nda birbirinden lüks otomobiller görücüye çıktı.

33. Tayland Uluslararası Otomotiv Fuarı'nda birbirinden lüks otomobiller görücüye çıktı.

Bu yıl 33'üncüsü düzenlenen Tayland Uluslararası Otomotiv Fuarı'nda yılsonu promosyonu kapsamında 40'a yakın ünlü araba ve motosiklet firması yer aldı. 26 Mart VIP günü ve 27 Mart basın lansmanlarıyla kapılarını otomobil tutkunları için açan fuar, 8 Nisan tarihine kadar ziyaret edilebilecek. Bangkok fuar merkezinde düzenlenen fuar, Tayland'daki sel felaketinin azalttığı maddi olanaklardan dolayı geçtiğimiz yıllara oranla daha az ziyaretçi çekerken, fuara Uzakdoğu ve Avrupa menşeli çok sayıda otomotiv

markasının katılım sağladığı görüldü.

Dünya lansmanında otomotiv şirketleri, bir yandan çevre dostu otomobil üretimine hız verirken, diğer yandan da düşük faiz oranları, küçük peşinatlar ve düşük aylık ödeme kampanyaları ile oto satışını artırmayı hedefliyor.

Otomotiv şirketleri ve organizatörler fuarın umulduğundan daha hareketli olduğunu ve ilk aşamada 30 bine yakın aracın siparişinin alındığını belirtti. Yetkililer ayrıca 8 Nisan tarihine kadar bu rakamın 40 binleri bulabileceğini belirtti.

Ayrıca ilk beş gün içerisinde 4 bin 889 araç siparişi alan Toyota'ya Yılın Otomobili Ödülü dahil olmak üzere 8 ödül verildiği belirtildi.

85 bin metrekare alana kurulan fuarda 9 bin araçlık park yeri bulunurken BMW, Chevrolet, Mazda, Nissan, Toyota, Ford, Honda, Mercedes-Benz ve Mitsubishi fuarda boy gösteren ünlü markalardan bazıları. - BANGKOK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Bangkok 27 Mart Tayland Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title