Haberler

32. İstanbul Mücevher Fuarı'nda Ünlüler & EtkinlikleR

Güncelleme:

Türkiye' De Ve Yurt Dışında 60 Mağazası Olan So CHIC, Maskeli Baykuş' Un Tılsımı Koleksiyonunun Lansmanını Ünlü Manken Tülin Şahin İle Yaptı.

Türkiye' de ve yurt dışında 60 mağazası olan So CHIC, Maskeli Baykuş' un Tılsımı koleksiyonunun lansmanını ünlü manken Tülin Şahin ile yaptı. Sevilen model, tasarımlarla ilgili olarak 'Her kadının tılsımı farklıdır. Kimi gizemli, kimi tutkuludur. Her kadın bu koleksiyonda kendine dair bir şeyler bulacak, So CHIC' in 'Maskeli Baykuş'un Tılsımı' her kadına uğur getirecek' dedi.

HÜRREM'İN TAKILARI TEK BİR KİŞİYE ÖZEL OLARAK ÜRETİLDİ.Fuarın en ilgi çelen ürünlerinden biri Assu Antique'nin Hürrem Sultan Koleksiyonu oldu. Osmanlı tarihinden esinlenerek yapılan koleksiyon, sadece tek adet olarak üretilmiş. 29.80 elmas, 13 karat zümrüt kullanılan 135 gr ağırlığındaki Kolye'nin fiyatı 80 bin USD, 4.80 cm karat elmas ve 6.15 karat zümrüt kullanılan yüzük ise 17 bin USD' dan satışa sunuluyor.

32.İstanbul Jewelry Show'da ünlü konuklar Ekranların sempatik ve güzel yüzü Ece Erken ve Karadeniz müziğinin başarılı ismi Davut Güloğlu da İstanbul Mücevher Fuarı'nı ziyaret etti! MERRILY Mücevher"in 17. Yıl kutlaması için standı ziyaret eden ikili, standa bir de pasta kesti.

FUARDA EN ÇOK İLGİYİ YARIM MİLYON LİRALIK ALTIN İŞLEMELİ BİKİNİ ÇEKTİ !!! Tekin Seyrekoğlu Mücevherat, "Yarım Milyon TL"lik bikini tanıtımını özel bir showla tanıttı. 2005 Afrika Güzeli Zainab Sheriff'in tanıtımını yaptığı eşsiz bikini tasarımı; 2.2 kg 22 ayar sarı altın üzerine 2200 altın top, 220 metre altın zincir, 55 karat pırlanta ve 52 karat zümrüt işlenerek hazırlandı. 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nda yer alan Tekin Seyrekoğlu imzalı 110 altın ile 40 pırlanta ve elmas tasarımı da fuar kapsamında tanıttı.

SES KAYDI YAPABİLEN MÜZİKLİ MÜCEVHER KUTULARI İLGİ ODAĞI OLDU. Star Kutu firmasının ürettiği kişiye özel mücevher kutuları ilginç bir hediye seçeneği sunuyor. Kişilerin kendi seslerini kaydederek hazırladığı sesli mücevher kutuları farklı ve duygusal mesajlar vermek için ideal. Ağırlıklı erkekler tarafından tercih edilen bu ilginç hediye seçeneği, istenilen sesi ve müziği pırlanta kutusuna kaydederek duygusal bir hediye alternatifi sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title