Haberler

Genç Asteğmen, Otomobiliyle Çarptığı Köpeği Yol Kenarına Taşırken Bir Başka Otomobilin Altında...

Ankara’da görevli 22 yaşındaki asteğmen otomobiliyle çarptığı köpeği yol kenarına çekip yardım etmek isterken bir başka otomobilin çarpması neticesi hayatını kaybetti.

Ankara'da görevli 22 yaşındaki asteğmen otomobiliyle çarptığı köpeği yol kenarına çekip yardım etmek isterken bir başka otomobilin çarpması neticesi hayatını kaybetti. Genç asteğmenin ölüm haberini alan Ayvalık'taki ailesi adeta yıkıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 22 yaşındaki asteğmen Umut Özkan, 34 BBV 648 plakalı otomobili ile Tulumtaş mevkisi İncek köprüsü üzerinde seyir halindeyken yola aniden fırlayan bir sokak köpeğine çarptı.

Kazanın ardından otomobilinden inerek köpeği yolun kenarına çekmeye çalışan Özkan'a aynı istikamette seyreden Erdoğan Ç. yönetimindeki 06 SGU 41 plakalı araç çarptı. Özkan'a çarpan araç, yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi.

Askerliğini asteğmen olarak yaptığı öğrenilen Umut Özkan, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada sürücü Erdoğan Ç. ile aynı araçtaki Ersin Erhan Y. ise yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden Umut Özkan'ın acı haberi Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Altınova mahallesindeki yakınlarını yasa boğdu. Ağrı'da İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde Bilgisayar Bölümü'nden mezun olan Özkan'ın kendisi gibi gönüllü arkadaşlarıyla birlikte Ağrı'nın kırsal köylerinde ve mezralarında yaşayan öğrencilere kıyafet, ayakkabı ve eğitim malzemesi temini gibi bir çok sosyal projeyi yürüttüğü öğrenildi. Özkan'ın ani ölümü ailesinin yaşadığı Altınova'nın yanı sıra Ayvalık'ta büyük bir üzüntüyle karşılandı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Umut Özkan Ankara 3. Sayfa Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title