Haberler

250 Kişi Kura ile İşe Kavuştu…

Erzurum'dan tüm Türkiye'ye hizmet veren Merkezi Hastaneler Randevu Sistemi insan kaynakları altyapısını geliştirmeyi sürdürüyor.

Erzurum'dan tüm Türkiye'ye hizmet veren Merkezi Hastaneler Randevu Sistemi insan kaynakları altyapısını geliştirmeyi sürdürüyor. Tüm Türkiye'ye hizmet veren MHRS bünyesinde bugün 250 kişi daha kura ile işe kavuştu. İlk kurayı ise Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk çekti.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Nihat Kitapçı Göğüs Hastalıkları Hastanesi konferans salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, 600 kişinin başvurduğu alımlar için 250 kişinin kura yöntemiyle belirlendiğini söyledi.

Sağlık Bakanlığı çağrı merkezinde bin 600 kişinin istihdam edileceğini anımsatan Öztürk, şunları kaydetti: "Erzurum sanayi kenti değil fakat Erzurum'unda kendine göre avantajları var. Hizmet sektörü artık istihdam alanında önemli bir fonksiyona sahip. Sağlık Bakanımız Recep Akdağ'ın katkılarıyla Erzurum'da sağlık alanında 4 bin kişi iş sahibi oldu. Hastanelerde şirketler aracılığıyla çalışanlarda bu rakama dahil. Sayın bakanımızın bu yaklaşımı kadirşinaslık göstergesidir. Bakanımıza bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Bin 600 kişinin istihdamı milli düzeyde bir sevinç kaynağıdır. Kurada ismi çıkmayanlar ikinci alımlarda değerlendirilecektir."

Vali Öztürk konuşmasının ardından ilk kurayı çekerek sanslı kişiyi ilan etti. Daha sonra programa katılan kamu kurum yöneticileri tarafından kura çekimi yapıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sebahattin Öztürk Türkiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title