Haberler

25 Günlük Oğlunu Başını Ezerek Öldürdü!

Güncelleme:

Aksaray'da eşi ve 25 günlük bebeğini öldürüp intihara kalkışan zanlının ifadesi tüyler ürpertti.

Aksaray'da eşi 25 yaşındaki E.B ve 25 günlük oğlu M.B.'yi, vahşice öldürdükten sonra ilaç içip, başına tabancayla ateş ederek intihara kalkışan 30 yaşındaki E.B. gece yarısı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Eşi E.B.'nin, annesinin evinden geç geldiği için tartıştıklarını ve tartışma sırasında tokat atması sonucu eşini ve oğlunu öldürdüğünü itiraf eden E.B.'nin, ifadesinde cesetlerin başında sabaha kadar oturup sigara içtiğini söylediği öğrenildi.

Aksaray merkeze bağlı İncesu Beldesi'nde oturan ve bir fakriba işçi olarak çalışan 1 yıllık evli E.B., önceki gün akşam saatlerinde eşi E.B.'yi, karnı ve sırtından bıçaklayıp, boğazını kesti, ardından da defalarca sopa ve sandalye ile başına vurarak öldürdü. 25 günlük oğlu M.B.'yi de defalarca başını duvara çarparak öldüren E.B., ilaç içip, başına tabancayla ateş ederek intihara kalkıştı.

Dün sabah saatlerinde ailesi tarafından kanlar içinde bulunan ve ambulansla hastaneye kaldırılan E.B.'nin, kurşunun başını sıyırdığı saptanırken, mideside yıkandı. Yapılan tedavisinin ardından taburcu olan ve jandarma karakoluna götürülen E.B., suçunu itiraf etti.

'NİÇİN EVE GEÇ GELDİN' TARTIŞMASI

Soğuk kanlılıkla olayı anlatan E.B.'nin, ifadesinde, eşiyle 1 haftadır küs olduklarını ve eşinin evi terk edip ailesinin yanına yerleştiğini, belde sakinlerininin devreye girmesiyle yeniden barıştıklarını söylediği öğrenildi. Olay günü eşinin, ekmek yapmak için annesinin yanına gittiğini belirten E.B., " Olay günü annesinin yanına gitti ve ekmek yapmasına yardımcı oldu. Gitmeden önce erken gelmesi konusunda uyarmıştım. Ama o, saat 18.00 sıralarında eve geldi. 'Niçin eve geç geldin' diye sordum. Ardından tartıştık. Tartışma sırasında bana tokat attı."dedi.

BEŞİKTEKİ OĞLUNU ALIP, DUVARA ÇARPMIŞ

Eşinin tokat atmasından sonra sinirlendiğini belirten E.B., "İlk olarak beşikteki bebeği alıp, duvara çaptım. Sonrada mutafa gidip, büyük ekmek bıçağını aldım. Önce bıçağı sırtına, sonra karnına sapladım. Sinirim geçmediği için sonra da boğazını kestim. Ondan sonra bebeği tekrar alıp başını 7-8 defa duvara çarptım. Ardından elime geçirdiğim sopa ve sandalye ile eşimin başına vurdum. Sabah 05.00'e kadar eşim ve oğlumun cesedi başında sigara içtim. Sonrasını hatırlamıyorum. Gözümü hastanede açtım."dediği öğrenildi.

GECE YARISI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Suçunu itiraf eden E.B., güvenlik gerekcesiyle jandarma tarafından gece yarısı 'canavarca hisle kasten adam öldürme' suçundan adliyeye sevk edildi. M.B., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Öldürülen E.B. ile 25 günlük oğlu M.B.nin cenazelerinin ise bugün belde mezarlığında defneliceği belirtildi. Jandarma ekipleri de cenazelerin defnedilmesi sırasında herhangi bir olayın yaşanmaması için beldede geniş güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aksaray İncesu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title