Haberler

23 Nisan Araban?da Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Araban İlçe Stadında Vatandaşların Yoğun Katımıyla Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Araban ilçe stadında vatandaşların yoğun katımıyla coşkuyla kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği ve Türk Milletinin tarihinde yeni bir dönemin açıldığı, DEVLET Temelinin atıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 90. yıl dönümü Araban ilçe stadında coşku ile kutlandı.

Araban Kaymakamı Orhan Balcı, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı İsmail Nejat Özgen, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban İlçe Emniyet Amiri Erdoğan Tokaç, Daire amirleri, Siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Araban Kaymakamı Orhan Balcı, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı İsmail Nejat Özgen, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in törene katılan ilköğretim okulu öğrencileri ile Arabanlı vatandaşların bayramlarını kutladı.

14-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinliklerde dereceye giren öğrencilere Araban Kaymakamı Orhan Balcı, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı İsmail Nejat Özgen, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban İlçe Emniyet Amiri Erdoğan Tokaç ve Araban Sağlık Grup Başkanı Dr. Suat Karapınar ve Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar tarafından verilmesinin ardından Araban Halk Eğitim Müdürlüğünün davul zurma ekibinin çaldığı oyun havaları eşliğinde ilköğretim okulu öğrencilerinin bir birinden güzel yöresel halk oyunlarıyla tören son buldu. (BAZ-MRT-ZZ) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title