Haberler

2008 Yılı Yerel Yönetimler İçin Final Yılı Olacak

Düzce'nin Cumayeri İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, 2008 Yılı Yaz Mevsiminde 10 Kilometre Asfalt Yapacakları ve Bununla Birlikte İmar Planında Olup Ta Açılmayan 10 Kilometre Yolu Açacaklarını Söyledi.

Düzce'nin Cumayeri ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, 2008 yılı yaz mevsiminde 10 kilometre asfalt yapacakları ve bununla birlikte imar planında olup ta açılmayan 10 kilometre yolu açacaklarını söyledi.

Cumayeri Belediye Başkanı Koloğlu, 2008 yılı yaz döneminin özellikle yerel yönetimler için final yılı olduğunu belirterek "Göreve geldiğimizden bu yana her yaz dönemi yoğun bir çalışma temposu içinde geçirdik. Bu yılda öyle olacak. 3-4 aylık dönem içersinde öncelikli asfalt çalışmamız var. Yaz sezonunda en az 10 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmamız olacak. Bu dönem içinde bunu yapmayı hedefliyoruz. Bunları yapmakta tabi ki parayla alakalı. Belli tasarruflarla bunları yapacağız. Ana caddelerimizden olan Fevzi Çakmak Caddesinde ciddi çalışmalarımız olacak. Öncelikle bu caddede SEDAŞ ile birlikte elektrik tellerini yer altına alıyoruz. Bununla birlikte yolu tamamen kazıp alt yapısını yapıp ardından asfaltlayıp tamamlayacağız. Yarıca yol çalışmalarımız içersinde 10 kilometre civarındada imar planında olan fakat açılmayan yolları açacağız" dedi.

Başkan Koloğlu, Beldes kapsamında ilçeye gelecek olan 163 bin YTL'yi tamamen alt yapıda değerlendireceklerini söyledi.

(AY-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title