Haberler

2. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi Erzurum'da Yapılacak

Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Zootekni Anabilim Dalı Tarafından Düzenlenen "İkinci Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi" 2â€" 4 Temmuz 2008 Tarihleri Arasında Erzurum'da Yapılacak.

Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Zootekni Anabilim Dalı tarafından düzenlenen "İkinci Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi" 2â€" 4 Temmuz 2008 tarihleri arasında Erzurum'da yapılacak.

Zootekni anabilim dallarının saygın akademisyenleri ile ülkemizin geleceği genç akademisyenlerini buluşturacak olan bu kongrenin amacı; bilimsel içeriği ile katılımcıların hayvan yetiştiriciliği ve ıslahı, hayvancılık işletme ekonomisi, biyoistatistik, genetik konularındaki son gelişmeleri gözden geçirecekleri bilimsel bir tartışma ortamı oluşturmak, sorunların çözümüne katkıda bulunmak ve araştırıcılar arasında iletişim ve bilgi akışı sağlamak olarak belirtildi.

Kongre ile ilgili bilgi almak isteyenlerin Kongre Sekreterliği Yrd. Doç.Dr. Nilüfer S. Çoban, Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Zootekni Anabilim Dalı 25700 Ilıca-Erzurum adresine E-posta olarak zootekni2008@gmail.com, ocoban85@hotmail.com, sasmile@hotmail.com ekremlacin@hotmail.com adresleriyle 0 442 6314193 , Faks: 0 442 6314188 telefonlara müracaat edebileceği belirtildi. Kongre ile ilgili duyurular ve gelişmelerle ilgili http://fakulteler.atauni.edu.tr/veteriner/ adresinden bilgilere ulaşılabiliyor.

(İRT-İRT-Y) 22.06.2008 14:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title