Haberler

2. Rize Tanıtım Günlerine Katıldı

Güncelleme:

Bu Yıl İkincisi Gerçekleştirilen "Rize Turizm, Tanıtım ve Çay Günleri Fuarı" Renkli Görüntülerle Devam Ediyor.

Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü kutlamaları kapsamında, "Çayın Başkenti Başkentte" sloganıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "Rize Turizm, Tanıtım ve Çay Günleri Fuarı" çeşitli etkinlikler ve renkli görüntülerle devam ediyor.

ÇAYIN BAŞKENTİ İLE BAŞKENTTE

Ankara Rize Dernekleri Federasyonu tarafından "Çayın Başkenti Başkentte" sloganıyla organize edilen ve dört gün sürecek olan "2. Rize Turizm, Tanıtım ve Çay Günleri Fuarı"nın açılış törenine Sakarya'dan; Sakarya Rizeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Muhtarlar Derneği Adapazarı Şubesi Başkan Yardımcısı ve Yenikent Camili Mahallesi Muhtarı Güneysu'lu Yunus Özçelik, Sakarya İl Genel Meclisi eski üyesi Ardeşenli Tacettin Öztürk, Sakarya Rizeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kalkandereli Yunus Keskin, Karasu'lu Banker Lakaplı Ardeşenli Muhittin Aşık, Canses Haber Yönetim Kurulu Başkanı Ferhun Tarım ve Gazeteci Levent Candan katıldı.

RİZELİ BÜROKRATLARLA GÖRÜŞTÜLER

Açılış töreninde; Rize'nin doğal ürünleri, kültürü, sanatı, folkloru, türküleri, otantik el sanatları, mimarisi, Yöresel tatları ve organik çayın tanıtıldığı 200 ayrı standı gezen Sakarya'da yaşayan Rizeliler burada; Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, İstanbul Milletvekili İdris Naim Şahin, AK Parti Rize Milletvekili Lütfü Çırakoğlu, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Refah Partili Adalet Eski Bakanı Şevket Kazan,Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Dr. Kadir Başar, İlköğretim Genel Müdürü İbrahim Er, Devlet Bakanı Faruk Çelik'in Danışmanı Ethem Günen, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak, AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hasan Karal, Fevzi Hoca Balık ve Köfte Salonu Sahibi Fevzi Çimşit ile Rizeli bürokrat ve işadamlarıyla görüştü. Standlara yaptıkları ziyaret ve yöresel ürünlerden oluşan alışverişlerin ardından; fuarın en büyük standı olan Çaykur'un standını da ziyaret eden Yunus Özçelik ile beraberindeki Tacettin Öztürk, Yunus Keskin, Muhittin Aşık ve Ferhun Tarım; burada Sakaryalı olan Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce ile TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile görüştü. Sakarya heyeti; Ankara'daki görüşmelerinin ardından da Sakarya'ya döndü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title