Haberler

19 Mayıs Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Konya'nın ilçelerinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Konya'nın ilçelerinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Cihanbeyli'de Kaymakam Kemal Kızılkaya'nın anıta çelenk sunmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Seniha Ali Fuat Belgin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde devam eden programda şiirler okundu.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

-Halkapınar

Arif Arık Lisesi bahçesinde düzenlenen kutlamalarda, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şiirler okundu.

Penaltı, basket atışları ve Kaymakamlık Voleybol Turnuvası gibi sportif yarışmalarda dereceye giren takım ve sporculara ödülleri verildi.

Program, kick boks ve karate gösterileriyle sona erdi.

-Kulu

Kulu'da gerçekleşen kutlamalar, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Kulu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bilal Coşar'ın yaptığı konuşmanın ardından, öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki patlamalardan dolayı, folklor ekiplerinin gösterisi ve gençlik şöleni iptal edildi.

-Seydişehir

Seydişehir'in Ortakaraören beldesinde düzenlenen kutlamalarda, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şiirler okundu.

Seydişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İbrahim Kutlu'nun yaptığı konuşmanın ardından, kaşık ekibi ve tekvando grubu gösteri yaptı.

-Akşehir

Cumhuriyet Meydanı'na çelenk sunumuyla başlayan etkinlikler, Akşehir Kültür Merkezi'nde devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Okunan şiirlerin ardından, gençlik haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen kompozisyon, şiir, fotoğraf ve afiş yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Cihanbeyli 19 Mayıs Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title