Haberler

18 Kasım Salı Akşamı Kanal 1'de!

Ekranların En 'Keyifli' Programı Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi, Hız Kesmeden Devam Ediyor..

EKRANLARIN EN 'KEYİFLİ' PROGRAMI KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ, HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR..

Daha vizyona girmeden adından bahsettiren ve vizyona girdiği anda tartışmaları da beraberinde getiren Son Cellat filminin başrol oyuncularından Atilla Saral 18 Kasım akşamı Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi'nde..

En yakın arkadaşını asan bir celladın hikayesinin anlatıldığı Son Cellat filminde hapse atılan bir savcıyı canlandıran ve canlandırdığı karakterin kendi hayatında da bir karşılığı olduğunu söyleyen Atilla Saral, 'Son Cellat' filmiyle ilgili tüm ayrıntıları, merak edilenleri Kenan Erçetingöz'e anlatacak..

Diğer bir konuğumuz ise sahnelerin en güzel yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yeşim Erçetin.. Sahnede giydiği 10 kiloluk seksi elbiseyle dikkatleri üzerine çeken Erçetin, elbisesinin sırrını ve kendini Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi'nde anlatacak..

Ve son konuğumuz..

Tokatlı Kenan Demir'in, nasıl Amerikalı Kevin Corchiani olduğunu daha önce basında çıkan haberlerden, daha sonra da 'Çırak' isimli kitabından okumuştunuz.. Şimdi sıra bu muhteşem hikayeyi kendinden dinlemeye geldi.. İşte bu azimli genç 18 Kasım Salı akşamı Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi'nde sakın kaçırmayın..

Siz de canlı yayına sorularınızla katılmak için kenanercetingoz@kanal1.com.tr 'ye mail atabilirsiniz..

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi hafta içi her akşam 19.15'te Kanal 1'de..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title