Haberler

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı ATO'da Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince (TOBB) düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı, Ankara Ticaret Odasında (ATO) yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince (TOBB) düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı, Ankara Ticaret Odasında (ATO) yapıldı.

Balkanlar, Doğu Avrupa, Kafkasya, Orta Doğu, Orta Asya ülkeleriyle Almanya ve Rusya'da yaşayan Türkçe konuşan girişimcilerle ülkenin bağını güçlendirmek ve ticari ekonomik ilişkilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı, ATO'da gerçekleştirildi.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 23 ülkeden 44 girişimcinin katıldığı programın açılışında konuşan ATO Başkanı Salih Bezci, Türkçe konuşan girişimcilerin farklı ülkelerde de olsa birbirlerinin rakibi değil destekleyicisi olacağını belirterek, "Türkçe konuşan girişimciler, Türkiye'nin sınırları dışındaki gücüdür" ifadesini kullandı.

ATO Genel Sekreteri Mustafa Babayiğit de Ankaralı iş adamlarının yurt dışına açılmaları ve yeni pazar bulmaları için her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını kaydetti.

TOBB tarafından 17'incisi düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler Programı 13 Mart'ta sona erecek. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Kafkasya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title