Haberler

15 Bin Kişinin Aşkı Şansla Buluştu,Atasay'ın Kampanyası Yüzde 30 Artış Elde Etti

Atasay, Sevgililer Günü'ne yönelik düzenlediği "Atasay'dan 500 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese zirkon taşlı 'Altın Şans Kolyesi' hediye" kampanyası ile yine tüketici tercihlerini belirledi.

Düzenlediği kampanyalarla öncülük ettiği kuyum sektörüne canlılık getiren, altın ve pırlantayı ulaşılmaz olmaktan çıkaran Atasay Kuyumculuk, bu yılki Sevgililer Günü'nde aynı geleneği sürdürdü. Atasay'ın Sevgililer Günü için 1-14 Şubat tarihleri arasında düzenlediği "500 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese zirkon taşlı "Altın Şans Kolyesi" hediye" kampanyası yine alışveriş tercihlerinin belirleyicisi oldu.

Sevgililer Günü'nde takı alışverişi yapan 15 bin kişi, tercihini Atasay'dan yana kullandı.Tüketicilerin kampanyaya ilgisi ile Atasay'ın bu yılki 14 Şubat Sevgililer Günü satışları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30 artış kaydetti.

Atasay'ın bu yılki Sevgililer Günü satışlarında geçmiş dönemlere kıyasla önemli bir değişiklik de yaşandı. Atasay

mağazalarında önceki yıllarda ağırlıklı olarak pırlanta ürünlerin satışı yapılırken, bu yıl ise Sevgililer Günü kampanyasının büyük beğeni kazanmasının da etkisiyle tüketiciler daha çok altın ürünleri tercih etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title