Haberler

12 Yaşındaki Çocuk Futbol Oynarken Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Öldü

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde okul çıkışında futbol oynarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ilköğretim okulu 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Burhan Yılmaz, toprağa verildi.

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde okul çıkışında futbol oynarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ilköğretim okulu 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Burhan Yılmaz, toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Kumcağız Mahallesi'ndeki Tekel İsmail Çolak İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Burhan Yılmaz, dün akşam okul çıkışında evlerinin yanında bulunan Mustafa Pusti Sağlık Ocağı'nın bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi ailesini ve arkadaşlarını göz yaşlarına boğdu.

Çok sayıda öğrenci ve öğretmenler Yılmaz'ın evine giderek aileye baş sağlığında bulundu. Öğrencinin canazesi evinden alınarak Hoca Ahmet Yesevi Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından 19 Mayıs ilçe Merkez Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Hayatını kaybeden Yılmaz'ın, sınıfındaki sırası arkadaşları tarafından Türk Bayrağı ve çiçeklerle süslendi.

Arkadaşının oturduğu sırayı süsleyen Nazlı Yıldız, göz yaşlarını tutamazken,

"Burhan ile çok iyi anlaşamazdık. Sürekli beni kızdırırdı. Ama şimdi aramızda yok, onu üzdüğüm için şimdi çok pişmanım"dedi.

Yılmaz'ın İngilizce Öğretmeni Handan Ece Peker ise, bir öğrencisini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade etti.

Burhan'ın bulunduğu sınıfta dün İngilizce sınavı yaptığını kaydeden Peker,

"Burhan çok hareketli ve afacan bir öğrenciydi. Ama dersleri çok iyiydi. Dünkü sınavından da çok iyi bir puan aldı. Çok üzgünüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum"diye konuştu.

- SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title