Haberler

10. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası İstanbul’da VIA/PORT'ta Kutlanıyor

LÖSEV Tarafından 10. Yılı Önce Kutlanan Ve Dünyada 81 Ülke, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası'nın İstanbul Ayağı Bu Sene VIA/PORT Alışveriş Merkezi'nde Gerçekleştiriliyor.

VIA/PORT'ta saat 14.00 – 19.00 arası yapılacak 10. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası Kutlamaları'na İstanbul içinden ve dışından 900 LÖSEV'li davetli katılacak. Etkinlik boyunca onlarca LÖSEV Gönüllüsünün görev alacağı kutlamalar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının muhteşem konseri ile başlayacak.

LÖSEV Korosu ve LÖSEV Halk Oyunları Ekibi'nin gösterilerinin ardından, tüm dünyada kanser hastası çocuklara ulaşarak yüzlerinde kocaman bir gülümseme oluşturmayı hedefleyen Smile Projesi'nin performansı ile devam edecek. Smile Projesi için Polonya'dan gelen Direktör Mr. Marek Wysoczynski , çocuklar ile birlikte Mucizevî Gülümsemeler temalı figürleri, alanda kurulan resim atölyesinde çizecek. Kardeş Okulların bu güne özel olarak hazırladıkları birbirinden renkli sahne performansları izleyenlere neşeli anlar yaşatacak.

12 bez bebek defilesi…

Saat 17.00 itibarıyla ise LÖSEV 12 Yıl 12 Bez Bebek Defilesi gerçekleştirilecek. LÖSEV'in 12. yılı anısına 11 ünlü sanatçının tasarladığı bez bebeklerin kıyafetleri bu kez VIA/PORT Moda Meydanı'nda kurulan podyumda sergilenecek. Aralarında Beren Saat, Cemil İpekçi, Hülya Avşar, Çağla Şıkel, Derya Baykal, Açelya Akkoyun, Tülin Şahin gibi isimlerin bulunduğu sanatçıların da defileye katılması bekleniyor.

Okay TEMİZ ve ALGO-RİTMO Perküsyon Grubu ile mucize ritimler…

Günün son sürprizi ise Okay Temiz ve Algo-Ritmo Grubu'nun konseri… Çocukların da eşlik edeceği ve yaklaşık bir saat sürecek konserin mekânı yine VIA/PORT Moda Meydanı…

Şenlik herkesin katılımına açık...

Din, dil, ırk ayırt etmeksizin her sene binlerce çocuğu pençesine alan lösemi canavarına dikkat çekmek ve hak ettikleri özel ilgiyi, hastalığı atlatan çocukların söylemiyle "Hepimiz Birer Kahramanız" diyerek, sene de bir gün olsun çocuklara verebilmek için yapılan organizasyondaki şenlikler herkesin katılımına açık olacak.

Birbirinden renkli etkinlikler, konserler, animasyonlar, lösemili çocukların annelerinin el emekleri olan LÖSEV Dükkan ürünlerinin satılacağı stantlar ve sürpriz konukların katılacağı şenlikler VIA/PORT'ta sizleri bekliyor.

Festivalin İstanbul Programıyla ilgili detaylara www.losev.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

29 Mayıs Pazar Türkiye Jokey Kulübü -LÖSEV Kupası Koşusu

LÖSEV Kupası Koşusu Pazar akşamı seçkin bir davetli katılımı ile hayata geçirilecek. Zeytinburnu- Veliefendi Hipodromu'nda hayata geçirilecek koşu Türkiye Jokey Kulubü tarafından ilk kez düzenleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title