Yalova iş dünyasından Barış Pınarı Harekâtı'na destek

Güncel Haberler

YALOVA iş dünyası, Fırat'ın doğusundaki terör unsurlarını temizlemek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na ortak bir açıklamayla destek verdiler.

YALOVA iş dünyası, Fırat'ın doğusundaki terör unsurlarını temizlemek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na ortak bir açıklamayla destek verdiler. Ortak açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, "Devletimizin aldığı kararın arkasındayız ve destekliyoruz" denildi.

Yalova iş dünyasının önde gelen temsilcileri Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO), Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı, Yalova akademik oda başkanlıkları, Memur Sendikaları Konfederasyonu, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve temsilcileri düzenledikleri basın toplantısı ile Barış Pınarı Harekatı'nı desteklediklerini açıkladılar. Açıklamada AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar da yer aldı. Açıklamayı okuyan YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, "Türkiye'nin iş dünyası olarak dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Barış Pınarı Harekatı, Yalova, , Haberler