Vali Bilmez: Van maalesef uyuşturucu ve kaçak sigarada Türkiye rekoru kırdı

Güncel Haberler

VAN Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 2019 yılında Van'ın uyuşturucu ve kaçak sigara ele geçirilmesinde Türkiye rekoru kırdığını söyledi.

VAN Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 2019 yılında Van'ın uyuşturucu ve kaçak sigara ele geçirilmesinde Türkiye rekoru kırdığını söyledi. Jandarma ve Emniyet bölgesinde yapılan terör operasyonlarında büyük başarı elde edildiğini belirten Vali Bilmez, "Jandarma bölgesinde 28 terörist etkisiz hale getirildi, 1 terörist sağ olarak yakalandı. Polis, jandarma ve ailelerin desteğiyle PKK'nın dağ kadrosundan toplam 54 teröristin ikna edilerek teslim olması sağlandı. 150 teröristin ikna olması için ise ailelerle görüşme sürüyor. "dedi.

Vali Mehmet Emin Bilmez'in katılımıyla Edremit İlçesindeki bir kahvaltı salonunda 2019 yılı asayiş genel değerlendirme  toplantısı düzenlendi. Toplantıya, İpekyolu Kaymakamı Sinan Aslan, Edremit Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, Tuşba Kaymakamı Meral Uçar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ve kentte görev yapan gazeteciler katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye, , Haberler