Temel Karamollaoğlu Kütahya'da: "Kendisini Ak Kaşık Gibi Görenlerden Değil, Ak Kaşık Olanlardan Adam Olmasını İstiyoruz"

Güncel Haberler

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kütahya mitinginde; “İnanç demek hakkı üstün tutmayı, adaleti, dürüstlüğü, yalan söylememeyi, kimseye iftira etmemeyi, ekonomik yönden de israftan vazgeçmeyi, tasarrufa yönelmeyi, gelirlerin adil olmasını temin etmeyi gerektirir. ‘Bir taraftan yolsuzluk yapacağız sonra da inanca tevessül edeceğiz, bir taraftan haram yiyeceğiz sonra hakka tevessül edeceğiz.’ Biz bu çifte standarda hiçbir zaman rıza göstermeyiz. Bizim peşinden gittiğimiz Peygamber Efendimizin bir özelliği var; ‘Muhammedül Emin’ olarak tanınması. Biz emin insanlar istiyoruz. Kendisini ak kaşık gibi görenlerden değil, ak kaşık olanlardan adam olmasını istiyoruz” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kütahya mitinginde; "İnanç demek hakkı üstün tutmayı, adaleti, dürüstlüğü, yalan söylememeyi, kimseye iftira etmemeyi, ekonomik yönden de israftan vazgeçmeyi, tasarrufa yönelmeyi, gelirlerin adil olmasını temin etmeyi gerektirir. 'Bir taraftan yolsuzluk yapacağız sonra da inanca tevessül edeceğiz, bir taraftan haram yiyeceğiz sonra hakka tevessül edeceğiz.' Biz bu çifte standarda hiçbir zaman rıza göstermeyiz. Bizim peşinden gittiğimiz Peygamber Efendimizin bir özelliği var; 'Muhammedül Emin' olarak tanınması. Biz emin insanlar istiyoruz. Kendisini ak kaşık gibi görenlerden değil, ak kaşık olanlardan adam olmasını istiyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Temel Karamollaoğlu, Kütahya, Güncel, Haberler