Sultangazi'de kaçan alkollü sürücüyü gece kartalları böyle durdurdu

Güncel Haberler

SULTANGAZİ'de sokağa çıkma kısıtlaması için yapılan denetimlerde polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü, 50 metre sonra Gece Kartalları olarak adlandırılan bekçiler tarafından önü kesilerek durduruldu.

SULTANGAZİ'de sokağa çıkma kısıtlaması için yapılan denetimlerde polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü, 50 metre sonra Gece Kartalları olarak adlandırılan bekçiler tarafından önü kesilerek durduruldu. O anlar DHA kamerasına yansıdı. Alkollü araç kullandığı tespit edilen sürücüye, toplam 7 bin lira para cezası kesildi. Ehliyetine de 5 yıl süreyle el konuldu.

Sultangazi'de koronavirüs tedbirleri kapsamında, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması için denetleme yapan polislerin "dur" ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtı. Kontrol noktasının yaklaşık 50 metre ilerisinde bulunan Gece Kartalları, aracın önünü keserek durdurdu. Sürücü F.E.'nin alkollü olduğu tespit edildi. Otomobil içerisinde çok sayıda alkol şişesi çıkarken, alkol testi yapılan kişi 269 promil alkollü çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi, , Haberler