Sultangazi'de gasp girişimi iddiası kamerada

Güncel Haberler

Emin YEŞİL/ Sultangazi'de iki kişi tarafından takip edilen Suriye uyruklu kadın, girdiği iş yerinde iddiaya göre gasp edilmek istendi.

Emin YEŞİL/ Sultangazi'de iki kişi tarafından takip edilen Suriye uyruklu kadın, girdiği iş yerinde iddiaya göre gasp edilmek istendi. Herkesin gözü önünde darp edilen ve gasp girişimine maruz kaldığı ileri sürülen kadın, şüphelilere direndi. Türkçe bilmediği için çevredekilere başından geçenleri anlatamayan kadının yaşadığı korku ve panik anları iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, Çarşamba günü saat 18.00 sıralarında Cebeci Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, alışveriş yapmak için evden çıkarak yolda yürüyen Suriye uyruklu R.G. (40)'nin yanına henüz kimliği belirlenemeyen iki kişi yaklaşarak ondan çakmak istedi. Kadından olumsuz cevap alan iki şüpheli bir süre sonra R.G.'yi takip etmeye baladı. Takip edildiğini fark eden kadın, 1. Cebeci Caddesi'nde hediyelik eşya satan bir iş yerine girdi. Bir süre içeride oyalanan kadın, kendisini takip eden iki şüphelinin iş yerine girdiğini gördü. Bunun üzerine korkup paniğe kapılan kadın, çantasından çıkardığı cep telefonu ile eşini aradı. Bu sırada durumdan şüphelenen bir iş yeri çalışanı, iki şüpheliye kadından ne istediklerini sordu. Bu kişilerden biri çakmak istediklerini söylemesi üzerine, iş yeri çalışanı "Burada neden istiyorsunuz?" sorusunu sordu. İki şüpheli, telefonla görüşmeye devam eden kadının üzerine yürüdü. Telefonla kocasından yardım istemeye çalışan R.G., bir yandan da üzerine doğru yürüyen şüphelileri eliyle iterek, uzaklaştırmaya çalıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi, Güncel, Haberler