Son dakika gündem: Yüksekova'da PKK'nın silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi

Güncel Haberler

Son dakika gündem haberi... HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesine bağlı Kısıklı köyünün Dilimli Mahallesi kırsalında teröristlerle çıkan ve jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Aktay'ın (28) şehit edildiği, 2 teröristin de ölü olarak ele geçirildiği operasyonda yapılan arazi arama-tarama faaliyetinde, terör örgütü...

HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesine bağlı Kısıklı köyünün Dilimli Mahallesi kırsalında teröristlerle çıkan ve jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Aktay'ın (28) şehit edildiği, 2 teröristin de ölü olarak ele geçirildiği operasyonda yapılan arazi arama-tarama faaliyetinde, terör örgütü PKK'nın kullandığı bir sığınak tespit edildi. Sığınakta silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

'Yıldırım-2 Cilo' operasyonu kapsamında, Hakkari Yüksekova Dilimli Mahallesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı ve Polis Özel Harekat ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, teröristlerin kullandığı bir sığınak tespit edildi. Sığınakta silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Hakkari Valiliği, operasyonda ele geçirilen silah ve mühimmat ile ilgili açıklama yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova, Jandarma, Güncel, Haberler, Son Dakika