Son dakika gündem: Gamze'yi öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan sevgilisine müebbet istendi

Güncel Haberler

Son dakika haber: ISPARTA'da Gamze Esgicioğlu'nun (23) kaldığı apartta göğsünden bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili tutuklanan sevgilisi Hasan Bölüm (24) hakkında hazırlanan iddianamede 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu, komşu M.K.'nin (30) ise delilleri gizlemekten 5 yıla kadar hapisle yargılanması talep edildi.

ISPARTA'da Gamze Esgicioğlu'nun (23) kaldığı apartta göğsünden bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili tutuklanan sevgilisi Hasan Bölüm (24) hakkında hazırlanan iddianamede 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu, komşu M.K.'nin (30) ise delilleri gizlemekten 5 yıla kadar hapisle yargılanması talep edildi. Hasan Bölüm'ün aldatma yüzünden tartıştığı Gamze Esgicioğlu'nu göğsünden bıçakladığı, komşu M.K.'nin uyarmasına rağmen Bölüm'ün 112'yi aramaya direndiği, yaralı kızın 'Hastaneye gidelim' ve 'Nefes alamıyorum' dediği iddianamede yer aldı.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uluborlu Meslek Yüksekokulu (MYO) Bilgi Güvenliği Teknolojisi Bölümü'nden geçen yıl mezun olan ve kentte bulunan bir çağrı merkezinde çalışan Gamze Esgicioğlu, 13 Ekim saat 06.00 sıralarında Anadolu Mahallesi'ndeki 4 katlı apartın 3'üncü katındaki dairede, göğsünden bıçaklandı. İhbar üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri, Esgicioğlu'nun cansız bedeniyle karşılaştı. Polis, olay sırasında evde olan Gamze Esgicioğlu'nun sevgilisi Hasan Bölüm ile M.K., H.Y. ve İ.O.B. adlı erkek şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerden 3'ü serbest bırakılırken, Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan Hasan Bölüm tutuklandı. Gamze Esgicioğlu'na yapılan otopside, vücudunda bıçak izi belirlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Isparta, , Haberler, Son Dakika