Silah satıp, parasını HTŞ'ye aktarmış

Güncel Haberler

İZMİR'in Konak ilçesinde, HTŞ/FEC/ENC silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranırken yakalanan ve evinin bitişiğindeki depoda çok sayıda mühimmat ele geçirilen Abdurrahman Güleli'nin, silah ticareti yaptığı, elde ettiği parayı da terör örgütüne aktardığı ortaya çıktı.

İZMİR'in Konak ilçesinde, HTŞ/FEC/ENC silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranırken yakalanan ve evinin bitişiğindeki depoda çok sayıda mühimmat ele geçirilen Abdurrahman Güleli'nin, silah ticareti yaptığı, elde ettiği parayı da terör örgütüne aktardığı ortaya çıktı.

İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silahlı terör örgütü HTŞ/FEC/ENC'nin eylem ve faaliyetlerini tespit etmek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan örgüt üyesi Abdurrahman Güleli'nin Konak ilçesinde olduğunu tespit etti. Teknik ve fiziki takip ile Güleli'nin kardeşi M.G.'ye ait olan 35 AIN 938 plakalı minibüsü kullandığı yine kardeşine ait evde yaşadığı belirlendi.  Hakkında terör suçundan  3 ayrı soruşturma dosyası bulunan Güleli'nin diğer kardeşi R.G.'nin kimliğini kullandığı saptandı. Bu bilgiler doğrultusunda polis,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir, Konak, , Haberler